Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Pieter

Uitstekend, precies wat ik zocht.

zeer snel geschakeld, goed onderbouwd advies qua huurprijs, goede selectie geschikte kandidaten, goede afhandeling papierwerk, communicatie sterk.

Specifieke medewerker

Paul Sint, zijn veel gebruikte stopwoord is "komt goed", maar hij maakte het steeds waar. Dacht goed mee t.a.v. mijn wensen, kwam alle afspraken na, was prettig in de communicatie. Wekte... Paul Sint, zijn veel gebruikte stopwoord is "komt goed", maar hij maakte het steeds waar. Dacht goed mee t.a.v. mijn wensen, kwam alle afspraken na, was prettig in de communicatie. Wekte vertrouwen. Alles goed en zeer snel geregeld.

N. Janssen

Fijne samenwerking!

Duidelijke communicatie, denken met u mee.

Aan de Waterspiegel

Fantastisch

Rogier is een actief en communicatief vardig man. Hij denkt mee en draagt ideeën aan en is ook eerlijk is dingen die niet kunnen.

Misschien in een screening laten aangeven of mensen rokers of niet rokers zijn.

Specifieke medewerker

Rogier handeld snel en efficiënt. Hij is goed bereikbaar via telefoon en bijvoorbeeld sms. Hij komt zeer gedreven en enthausiast over en geeft werkelijk het gevoel overal aan te denken voor zijn... Rogier handeld snel en efficiënt. Hij is goed bereikbaar via telefoon en bijvoorbeeld sms. Hij komt zeer gedreven en enthausiast over en geeft werkelijk het gevoel overal aan te denken voor zijn klant. Al met al een zeer plezierige samenwerking en voor herhaling vatbaar.

Voor het eerst via 123wonen.nl mijn huis verhuurd en zal zeker ook in de toekomst van hun diensten gebruik maken.

Afspraken worden netjes nagekomen. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd.Prettig persoon in omgang.

Op dit moment wat mij betreft geen verbeterpunten.

Niels Duivenvoorden

Jasper Heesen

Erg prettig, snel en hebben verstand van zaken.

Hun kennis van zaken gaf mij vertrouwen bij de verhuur van mijn woning

Joline van de berg

Sarah Broersma

Erg positief! Ik ervoer het alsof ik de belangrijkste klant was, en dat is goede dienstverlening.

Pro-actief, ontzorgen, snel. De verhuur moest snel gedaan worden, dus bij het eerste huisbezoek had de medewerker al een camera mee voor het maken van de foto's.

Om het helemaal perfect te maken, dan had ik graag nog even een terugkoppeling/bevestiging ontvangen nadat de huurder die er in wilde op de hoogte was gebracht dat de keuze op hem was gevallen.... Om het helemaal perfect te maken, dan had ik graag nog even een terugkoppeling/bevestiging ontvangen nadat de huurder die er in wilde op de hoogte was gebracht dat de keuze op hem was gevallen. Iemand kan natuurlijk altijd nog second doubts hebben, en nu heb ik nog een keertje gemaild naar jullie om te vragen of de verhuur met betreffende huurder nog door gaat.

Specifieke medewerker

Dank je wel Maud Westerhuis voor de prettige samenwerking, en je pro-actieve en snelle handelen. Zoals ik al zei, ik voelde me de belangrijkste klant.

MBC

Huur woning

Vriendelijk en kundig

Bart Christiaans

Prettige ervaring met deze partij! Zijn netjes de gemaakte afspraken nagekomen en waren bovendien verbazingwekkend snel.

Prettige en vakkundige mensen

Ik heb mij nergens aan gestoord, ga vooral zo door.

MJ

Prettige, snelle en acurate behandeling. Compleet ontzorgt en mijn huis binnen 4 dagen al verhuurd.

Snelheid

Norbert Wegter

T.H. Hendriks

Goede ervaringen in verhuur, we twijfelden of we überhaupt wel wilden verhuren.

123Wonen Twente heeft ons goed geholpen.

Goede selectie van huurders

Geen verbeterpunten