Juridische kennis
Website
Reactietijd email

C.Aay

Onze ervaringen met 123wonen zijn geweldig , komen gemaakte afspraken na

maken veel werk van de opdracht

Specifieke medewerker

is vriendelijk, denkt mee houd zich aan de gemaakte afspraken (huurders profiel)

Ik ben zeer tevreden over 123wonen. De service en inzet om een geschikte huurder te vinden is erg hoog.

123Wonen zet zich niet alleen in om snel een huurder te vinden, maar verricht ook een strenge screening of de huurder of deze aan alle eisen voldoet. Ook belangrijk om later niet in problemen te... 123Wonen zet zich niet alleen in om snel een huurder te vinden, maar verricht ook een strenge screening of de huurder of deze aan alle eisen voldoet. Ook belangrijk om later niet in problemen te komen.

Specifieke medewerker

Michel Immink heeft ons prima bijgestaan bij het vinden van een geschikte huurder.

Gerard

Zeer goed

Goede service

Michel

Woning verhuurd in Tilburg liep perfect, flexibele makelaar, altijd op tijd zijn afspraken nagekomen.

Snelle reactie en flexibele instelling.

Informatie op verschillende websites komt niet altijd overeen met site van 123Wonen

Specifieke medewerker

Michel heeft ons zeer goed geholpen. Volgende keer doen we weer zaken met hem. Eerlijk en betrouwbaar, komt afspraken na.

123Wonen Tilburg heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een geschikte huurder.

Snelle en accurate manier van werken. Reageert snel op mijn mail verzoeken

Heb zo geen verbeterpunten

Specifieke medewerker

Michel heeft goed werk verricht.

P Bonthuis-Kennis

Uitstekende dienstverlening, in ons geval de verhuur van onze woning. Passende kandidaten, snelle bemiddeling, goede juridische kennis.

Het feit dat men bijna altijd bereikbaar is en de weinige keren dat dat niet het geval was, zo snel als mogelijk was toch teruggebeld worden. Ook de coördinatie tussen de verschillende... Het feit dat men bijna altijd bereikbaar is en de weinige keren dat dat niet het geval was, zo snel als mogelijk was toch teruggebeld worden. Ook de coördinatie tussen de verschillende personeelsleden is uitstekend, men weet van elkaar wat men doet.

Zou het niet weten.

In ons geval Anne-Mary.

Marten Bronke

Onze ervaring is voornamelijk met Martin Houtzager.
Hij heeft ons prima geholpen en van alle informatie voorzien.

Kennis en inzet. Martin denk met zijn klanten mee!

Onze ervaring is prima, we kunnen zo niets verzinnen wat verbeterd kan.

Martin; Complimenten!

G.H. de Jong-Riepen

Bijzonder prettig om mee te werken, veel aandacht voor de klant, heel helder en duidelijk en genoeg persoonlijke aandacht,
Toppertje 123 wonen!!

ook de medewerkers waar je niet direct mee te maken hebt weten precies waar je het over hebt als je belt kLASSE

Specifieke medewerker

Anne-Mary heel blij met je, super vriendelijk en weet waar ze het over heeftklasse.

van den Berg

Verhuur

Goed bereikbaar ook , werken ook op zaterdag

Rob de Bruin

Zeer goede ervaringen bij 2 verhuurzaken met name in de persoon van Arno van der Werk die heel erg betrokken is.

Zeer aktief in tegenstelling tot ervaring met andere bedrijven, snelle verwerking van opdracht, snel vinden van huurders en opmaken van huurovereenkomst.
Zelfs in de avonduren bereidt om...
Zelfs in de avonduren bereidt om telefonisch contact op te nemen.

Een pluim voor de heer Arno van der Werk