Juridische kennis
Website
Reactietijd email

Herman Douma

Zeer goed!

Zaken worden snel en adequaat geregeld.

Geen.

Pascal van Kempen

M. Vinken

Geweldig snel en goed

snelheid van ingang verhuur na aanbod, snelle reacties bij vragen, snel en goed contract overgelegd

kleine aanvulling: om nog sneller te verhuren is het handig te weten wat verhuurder precies moet aanleveren / opleveren aan huurder.

Jeroen Dorrestijn

Stefanie

Snel, betrouwbaar en zonder zorgen!

Er wordt echt meegedacht met je persoonlijke situatie.

Geen, ga zo door!

Conny

Annelies Lucas, Benno Kroese

We hebben een snelle en heel prettige samenwerking ervaren rondom het beschikbaar stellen van ons tuinhuis voor verhuur.

Met enige geduld van de kant van 123wonen zijn onze wensen geïnventariseerd zoals mbt de looptijd van verhuur en de kandidaat huurder(s). Vervolgens is zorgvuldig een potentiele huurder geselecteerd... Met enige geduld van de kant van 123wonen zijn onze wensen geïnventariseerd zoals mbt de looptijd van verhuur en de kandidaat huurder(s). Vervolgens is zorgvuldig een potentiele huurder geselecteerd en aan ons voorgesteld.

De eerste tekst van de advertentie eiste zorgvuldig nalezen. We haalden enkele onjuistheden uit de opsomming van eigenschappen .

Specifieke medewerker

het was zeer prettig samenwerken met Pascal van Kempen, en zijn deskundige adviezen hebben we zeer gewaardeerd!

Ahmed Al Uzair

snel en efficiënt

n.v.t.

Dana en Andries

FD

Goede communicatie

Komen afspraken na en fijne communicatie

Sneller reacties

P. Dirks

Uitstekende dienstverlening, je wordt volledig ontzorgd

Accuraat, correct, vriendelijk, deskundig

Gewoon zo blijven doorgaan

Agnes Schuttenbeld

M.

123Wonen

Karina Smeink is een vriendelijke dame die snel reageert op vragen. In heel korte tijd heeft ze er voor gezorgd dat mijn appartement werd verhuurd, top!
Verder werkt 123wonen met een handig...
Verder werkt 123wonen met een handig digitaal systeem, waardoor je snel en gemakkelijk, online handtekeningen kunt plaatsen op documenten, dit heb ik als erg prettig ervaren!

Karina Smeink

Hendriks

We wilden een goed en adequaat bedrijf inhuren voor de verhuur voor ons appartement. Dat is bij 123wonen.nl zeker gelukt

Snel reageren, spontaan en zeer hulpbehoevend.

Geen!

Specifieke medewerker

Bedankt Conny! Heel fijn hoe alles geregeld is en hoe snel we iemand hebben kunnen vinden voor ons appartement.

Farmlogies

123 wonen is een zeer professioneel bedrijf met prettige medewerkers