Femke Van Der Bij
- Sterke punten
- Dienstverlenend, oplossingsgericht, vriendelijke communicatie.
- Specifieke medewerker
- Dana en Joyce
- Verbeterpunten of tips
- Geen
1940 reviewsSchrijf review
97% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
1940 reviewsSchrijf review
97% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
Heel goed!!
Het is niet de eerste keer dat wij onze woning verhuren tijdens onze reis. Wij hebben ook al eens gebruik van een ander bureau. Het verschil met 123wonen was als het verschil tussen dag en nacht. Wij werden volledig ontzorgd en hun kandidaten selectie was uitmuntend. Vooral de communicatie was uitmuntend.
Zeer tevreden
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over mijn ervaring met 123 wonen Tilburg. Vanaf het eerste contactmoment voelde het al goed: snel, duidelijk en vooral heel persoonlijk. Geen standaard praatjes, maar écht meedenken en me begeleiden bij elke stap van het verhuurproces. Binnen no time hebben ze een fijne huurder gevonden en ik had er zelf nauwelijks omkijken naar. Het team is professioneel, betrokken én snel echt een verademing in de vastgoedwereld. Als je je woning zorgeloos wilt verhuren, dan zit je hier absoluut goed.
Very good
snel ter zake
Prettige verhuurmakelaar
Al vele jaren; en met volle tevredenheid mijn vaste verhuurmakelaar
Goede communicatie
Als berhuurder
Prettige en professionele communicatie en hulpvaardig.
Super goed!
Top!
Zéér positief en zeker een aanrader.
123wonen.nl de verhuurmakelaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettige verhuurmakelaar
Al vele jaren; en met volle tevredenheid mijn vaste verhuurmakelaar
Goede communicatie
Als berhuurder
Prettige en professionele communicatie en hulpvaardig.
Super goed!
Top!
Zéér positief en zeker een aanrader.
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
123wonen.nl de verhuurmakelaar