Deze zeer waardevolle en praktijkgerichte opleiding gevolgd (en succesvol afgerond) onder de bezielende coaching van Remco Rovers. De bijeenkomsten waren voor mij geniet-momenten omdat Remco ons als...Deze zeer waardevolle en praktijkgerichte opleiding gevolgd (en succesvol afgerond) onder de bezielende coaching van Remco Rovers. De bijeenkomsten waren voor mij geniet-momenten omdat Remco ons als team heeft laten verbinden met elkaar. Tegelijkertijd gebruikt hij zijn brede Lean-kennis en ervaring over de Retail, en Jumbo in het bijzonder, om ons verder te ontwikkelen. Remco straalt energie uit en inspireert mij met zijn kennis en invalshoeken uit andere branches. Dankzij hem veel waarde kunnen toevoegen aan mij bedrijf (>10 miljoen)!
Angelica Vervloed
E-learning Lean Yellow belt is kort maar krachtig. Leert je in duidelijke stappen hoe je de basis van Lean kunt handhaven. Materiaal met templates die je in elke situatie toe kunt passen. Super!
T Verspeek
Remco geeft enthousiast training en begeleid je persoonlijk in je praktijk opdracht. De ervaring die hij meebrengt zorgt voor een goede sparringpartner tijdens de training en begeleiding. En dat...Remco geeft enthousiast training en begeleid je persoonlijk in je praktijk opdracht. De ervaring die hij meebrengt zorgt voor een goede sparringpartner tijdens de training en begeleiding. En dat gaat goed met een vleugje humor.
Tim Rooijakkers
De Black Belt is echt een aanrader na het behalen van de Green Belt. De cursusdagen waren leerzaam en geven een complete handleiding voor het goed implementeren van veranderingen en het meenemen van...De Black Belt is echt een aanrader na het behalen van de Green Belt. De cursusdagen waren leerzaam en geven een complete handleiding voor het goed implementeren van veranderingen en het meenemen van je belangrijkste stakeholders. De cursusdagen waren interactief en Remco maakte een goede koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor verbanden snel gelegd kunnen worden. Tijdens de begeleiding van de praktijk opdracht reageerde Remco snel en gaf gerichte feedback in wat goed was en wat nog verbetering kon gebruiken. Ik zou 12Mprove zeker aanraden!
Coopmans
Prettige, leerzame manier van lesgeven, met veel nuttige praktijkvoorbeelden, goede interactie en persoonlijke aandacht. Deze opleiding heeft mij ruim voldoende inzicht, tools en vaardigheden...Prettige, leerzame manier van lesgeven, met veel nuttige praktijkvoorbeelden, goede interactie en persoonlijke aandacht. Deze opleiding heeft mij ruim voldoende inzicht, tools en vaardigheden gebracht, om op een professionele manier en met vol vertrouwen aan de slag te gaan met verbetertrajecten.
N. Thijssen
De trainingsdagen waren ontzettend interessant, mooie aansluiting op de Greenbelt en ook weer hele nieuwe inzichten op gedaan. De ruimte waar de training wordt gegeven werkt inspirerend. Er werd...De trainingsdagen waren ontzettend interessant, mooie aansluiting op de Greenbelt en ook weer hele nieuwe inzichten op gedaan. De ruimte waar de training wordt gegeven werkt inspirerend. Er werd heel goed voor ons gezorgd. Ook de begeleiding van de opdracht was fijn, de coach helpt je goed vooruit.
Ramesh Bansi
De Black Belt training bij #12MPROVE was een zeer waardevolle ervaring. De inhoud was uitstekend en werd verzorgd door een docent met veel ervaring. Tijdens de cursus kregen we tal van praktische...De Black Belt training bij #12MPROVE was een zeer waardevolle ervaring. De inhoud was uitstekend en werd verzorgd door een docent met veel ervaring. Tijdens de cursus kregen we tal van praktische tips en voorbeelden uit de praktijk, wat het geheel zeer nuttig maakte. Bovendien vond de training plaats op een fijne locatie en waren de dagen goed verzorgd. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn Leankennis en vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen!
Laurens Meijer
Superleerzame, ondanks de inspanningen toch ontspannende dagen met waar mogelijk altijd de link naar de praktijk van onze groep. Hierdoor zijn geleerde zaken makkelijker te begrijpen en belangrijker...Superleerzame, ondanks de inspanningen toch ontspannende dagen met waar mogelijk altijd de link naar de praktijk van onze groep. Hierdoor zijn geleerde zaken makkelijker te begrijpen en belangrijker nog goed toepasbaar in het dagelijks werk. Mooi traject geweest zo.
Toekoen
Een echte aanrader voor iedereen die continue wilt verbeteren. Doordat de cursus intern werd gegeven, hebben we casussen uit onze werkveld kunnen gebruiken en uitgewerkt. Hierdoor leer je gelijk hoe...Een echte aanrader voor iedereen die continue wilt verbeteren. Doordat de cursus intern werd gegeven, hebben we casussen uit onze werkveld kunnen gebruiken en uitgewerkt. Hierdoor leer je gelijk hoe je lean in de praktijk kan toepassen. Sander is ook een hele fijne trainer! Hij legt alles goed en duidelijk uit en heeft een fijne manier van trainen.
Laura Fernando
Het theorie gedeelte start met ontzettend inspirerende trainingsdagen. Remco brengt de stof vol passie en energie en weet op de juiste momenten de theorie te vertalen naar praktijk situaties....Het theorie gedeelte start met ontzettend inspirerende trainingsdagen. Remco brengt de stof vol passie en energie en weet op de juiste momenten de theorie te vertalen naar praktijk situaties. Tijdens het praktijkgedeelte heb ik Remco ervaren als een enorm betrokken coach. Door het stellen van de juiste vragen en zijn positief kritische houding brengt hij het plan naar een hoger niveau en levert hij een grote bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling.