De begeleiding die Sander verzorgde bij mijn praktijkopdracht was heel prettig. De coachingsmomenten waren vol met praktische tips en adviezen. Er zat geen vast ritme in de momenten waardoor je echt...De begeleiding die Sander verzorgde bij mijn praktijkopdracht was heel prettig. De coachingsmomenten waren vol met praktische tips en adviezen. Er zat geen vast ritme in de momenten waardoor je echt zelf moet zorgen dat je voortgang blijft maken. En zo hoort het ook, je doet het voor jezelf en niet om de coach een plezier te doen.
Maureen van Gool
Mede dankzij Sander heb ik de LEAN Green belt training als erg leuk, leerzaam en interessant ervaren. De werkwijze met postits toevoegen blijft je aandacht trekken, en maakt het interactiever....Mede dankzij Sander heb ik de LEAN Green belt training als erg leuk, leerzaam en interessant ervaren. De werkwijze met postits toevoegen blijft je aandacht trekken, en maakt het interactiever. Sander kan goed schakelen tussen leerstof en praktijk en geeft interessante real-life voorbeelden.
Mounir Lahzami
Wat heb ik van deze opleiding genoten zeg! Zoveel geleerd, zoveel ideeën gekregen van de verschillende 12mprove trainers; het was een zeer goede mix tussen theorie en praktijk. Sander en Sebastiaan...Wat heb ik van deze opleiding genoten zeg! Zoveel geleerd, zoveel ideeën gekregen van de verschillende 12mprove trainers; het was een zeer goede mix tussen theorie en praktijk. Sander en Sebastiaan hebben me erg goed geholpen met het theoretische gedeelte en de begeleiding van de praktijkopdracht. Maar ik wil heel 12mprove bedanken; jullie doen het heel goed, Team! Een tip zou misschien kunnen zijn om wat meer tijd te reserveren in het delen van ervaringen met en tussen de cursisten. Daar leer ik namelijk ook veel van!
Ron Visser
Na het afronden van mijn LEAN Blackbelt certificaat kan ik melden dat ik zeer tevreden ben over 12Mprove als opleider en Sander als trainer. De locatie was voor mij wat ver rijden, maar was het...Na het afronden van mijn LEAN Blackbelt certificaat kan ik melden dat ik zeer tevreden ben over 12Mprove als opleider en Sander als trainer. De locatie was voor mij wat ver rijden, maar was het zeker waard. Mooie en goede trainingslocatie. De inhoud van de training is sterk en wordt goed gepresenteerd zonder dat je als cursist moet gaan staren naar een powerpoint scherm. Inhoud goed gericht op dienstverlenende sectoren waar ik naar op zoek was en ook de praktijk ondersteuning hierbij was positief.
Eddy van den Broek
Sander is een bevlogen opleider die niet met PPT werkt maar met flip-overs en daar met post-lts een heel verhaal van maakt. Daardoor beklijft het heel goed. Sander zorgt dat je de Lean stuctuur van...Sander is een bevlogen opleider die niet met PPT werkt maar met flip-overs en daar met post-lts een heel verhaal van maakt. Daardoor beklijft het heel goed. Sander zorgt dat je de Lean stuctuur van KAIZEN onder de knie krijgt.
Andre van Bijnen
Deze zeer waardevolle en praktijkgerichte opleiding gevolgd (en succesvol afgerond) onder de bezielende coaching van Remco Rovers. De bijeenkomsten waren voor mij geniet-momenten omdat Remco ons als...Deze zeer waardevolle en praktijkgerichte opleiding gevolgd (en succesvol afgerond) onder de bezielende coaching van Remco Rovers. De bijeenkomsten waren voor mij geniet-momenten omdat Remco ons als team heeft laten verbinden met elkaar. Tegelijkertijd gebruikt hij zijn brede Lean-kennis en ervaring over de Retail, en Jumbo in het bijzonder, om ons verder te ontwikkelen. Remco straalt energie uit en inspireert mij met zijn kennis en invalshoeken uit andere branches. Dankzij hem veel waarde kunnen toevoegen aan mij bedrijf (>10 miljoen)!
Angelica Vervloed
E-learning Lean Yellow belt is kort maar krachtig. Leert je in duidelijke stappen hoe je de basis van Lean kunt handhaven. Materiaal met templates die je in elke situatie toe kunt passen. Super!
T Verspeek
Remco geeft enthousiast training en begeleid je persoonlijk in je praktijk opdracht. De ervaring die hij meebrengt zorgt voor een goede sparringpartner tijdens de training en begeleiding. En dat...Remco geeft enthousiast training en begeleid je persoonlijk in je praktijk opdracht. De ervaring die hij meebrengt zorgt voor een goede sparringpartner tijdens de training en begeleiding. En dat gaat goed met een vleugje humor.
Tim Rooijakkers
De Black Belt is echt een aanrader na het behalen van de Green Belt. De cursusdagen waren leerzaam en geven een complete handleiding voor het goed implementeren van veranderingen en het meenemen van...De Black Belt is echt een aanrader na het behalen van de Green Belt. De cursusdagen waren leerzaam en geven een complete handleiding voor het goed implementeren van veranderingen en het meenemen van je belangrijkste stakeholders. De cursusdagen waren interactief en Remco maakte een goede koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor verbanden snel gelegd kunnen worden. Tijdens de begeleiding van de praktijk opdracht reageerde Remco snel en gaf gerichte feedback in wat goed was en wat nog verbetering kon gebruiken. Ik zou 12Mprove zeker aanraden!
Coopmans
Prettige, leerzame manier van lesgeven, met veel nuttige praktijkvoorbeelden, goede interactie en persoonlijke aandacht. Deze opleiding heeft mij ruim voldoende inzicht, tools en vaardigheden...Prettige, leerzame manier van lesgeven, met veel nuttige praktijkvoorbeelden, goede interactie en persoonlijke aandacht. Deze opleiding heeft mij ruim voldoende inzicht, tools en vaardigheden gebracht, om op een professionele manier en met vol vertrouwen aan de slag te gaan met verbetertrajecten.