Hele leuke en interessante training, veel van geleerd. Sander heeft ook een erg goede training geven en brengt het heel goed over. Hierdoor was de training niet saai, maar leuk. Op het moment hebben...Hele leuke en interessante training, veel van geleerd. Sander heeft ook een erg goede training geven en brengt het heel goed over. Hierdoor was de training niet saai, maar leuk. Op het moment hebben we al wat LEAN facetten geintroduceerd en dit werkt zeer goed. In de toekomst zal dit alleen maar meer gebruikt worden.
Marc van der Helm
Positieve instelling met veel kennis waar ook ruimte is voor kleine aanpassingen in les programma die past bij organisatie. Daarbij ook veel ruimte een aandacht voor delen van ervaringen met eigen...Positieve instelling met veel kennis waar ook ruimte is voor kleine aanpassingen in les programma die past bij organisatie. Daarbij ook veel ruimte een aandacht voor delen van ervaringen met eigen verbeter opdrachten.
Birgitt Zeeuw
Hele goede training, wel intensief. Veel nieuwe inzichten en hele handige tips gekregen. Verbeteropdracht moeten we nog aan verder werken, maar dat gaat nu zeker helemaal goed komen. Fijne ervaring...Hele goede training, wel intensief. Veel nieuwe inzichten en hele handige tips gekregen. Verbeteropdracht moeten we nog aan verder werken, maar dat gaat nu zeker helemaal goed komen. Fijne ervaring met trainer.
Harry Meeus
Veruit de beste training ooit welke ik heb meegemaakt. Sander is een ervaren trainer die de materie goed weet over de materie. Praktijk lessen zijn de hele dag boeiend en erg leerzaam.
Denise Robers
Nog nooit een training gehad waar zoveel energie in zat! Het enthousiasme van de trainers werkte aanstekelijk en zo hebben we met de groep een mooi resultaat bereikt. Juist omdat we met...Nog nooit een training gehad waar zoveel energie in zat! Het enthousiasme van de trainers werkte aanstekelijk en zo hebben we met de groep een mooi resultaat bereikt. Juist omdat we met verschillende werkvelden binnen 1 bedrijf dezelfde training hebben gehad, kunnen we er concreet en SAMEN mee aan de slag.
Caroline Morton
Een interactieve cursus, veel stof, maar theorie en praktijk vormen één geheel door het gelijk kunnen toepassen van de theorie tijdens groepsopdrachten. Coen en René zijn enthousiaste trainers die...Een interactieve cursus, veel stof, maar theorie en praktijk vormen één geheel door het gelijk kunnen toepassen van de theorie tijdens groepsopdrachten. Coen en René zijn enthousiaste trainers die het beste uit de cursisten willen halen.
Monique Gunderson
Zeer interactieve en direct toepasbare training. Voldoende inhoud meegekregen op een gestructureerde en speelse manier. Enthousiaste trainer, enorm betrokken. Je werk wordt direct leuker,...Zeer interactieve en direct toepasbare training. Voldoende inhoud meegekregen op een gestructureerde en speelse manier. Enthousiaste trainer, enorm betrokken. Je werk wordt direct leuker, efficienter, je staat voortaan (vaker en tussentijds) stil bij de klantwaarde, de probleemstelling (hoe vaak je denkt die initieel goed te hebben...not..) en gaat met de juiste dingen aan de slag. Beste training ooit, een feestje!
Wessel Exterkate
Erg goede training! Veel kennis, enthousiasme en flexibiliteit. Ruimte voor vragen, fijne open feedback en aanpassingen in de programma op basis van onze behoeften. Je ziet dat het René z’n passie...Erg goede training! Veel kennis, enthousiasme en flexibiliteit. Ruimte voor vragen, fijne open feedback en aanpassingen in de programma op basis van onze behoeften. Je ziet dat het René z’n passie is om de groep echt verder te helpen. Leuk en leerzaam!
Bianca Koppen
Hele enthousiaste trainer die je meeneemt in zijn duidelijke verhaal over Lean. Staat open voor andere ideeën en feedback en past dit toe waar mogelijk. Het waren drie leuke en leerzame dagen!
Jan-Willem Kamp
Wellicht is het goed om iets meer tijd voor de...Super leervolle ervaring, waarin de opbouw goed in elkaar zat. Na de vijfde trainingsdag echt het gevoel dat veel methodiek erin zit.
Wellicht is het goed om iets meer tijd voor de pitches te plannen zodat echt iedereen de pitch voor de manager kan doen.