De lean green belt training heeft theorie en praktijk goed gecombineerd. Het resultaat voor mij is dat ik met vertrouwen verbetertrajecten ga uitvoeren. De opbouw van de training was volgens lean...De lean green belt training heeft theorie en praktijk goed gecombineerd. Het resultaat voor mij is dat ik met vertrouwen verbetertrajecten ga uitvoeren. De opbouw van de training was volgens lean methode gegeven waardoor je direct zelf het effect ervaart. Daarnaast laat 12mprove zelf zien dat ze lean toepassen.
R Albers
Top training. Sander heeft ons in 3 dagen meegenomen in de wereld van lean met een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Dit stelt ons beter in staat verbeter initiatieven te laten...Top training. Sander heeft ons in 3 dagen meegenomen in de wereld van lean met een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Dit stelt ons beter in staat verbeter initiatieven te laten slagen binnen onze organisatie
Marcus Bookelmann
Prettige duidelijke training met de juiste herhaling en motivatie. Prettig dat je de kans krijgt een eigen werkgerelateerde opdracht uit te voeren. Goed dat er gevraagd wordt eerst je theorie examen...Prettige duidelijke training met de juiste herhaling en motivatie. Prettig dat je de kans krijgt een eigen werkgerelateerde opdracht uit te voeren. Goed dat er gevraagd wordt eerst je theorie examen te halen.
Stefan Oosting
Goede training waarbij veel interactie is. Verder fijne feedback op de praktijkopdracht. Extra onderdelen meegenomen bij extra vragen uit de groep. Veel theorie die ook goed toepasbaar is in de...Goede training waarbij veel interactie is. Verder fijne feedback op de praktijkopdracht. Extra onderdelen meegenomen bij extra vragen uit de groep. Veel theorie die ook goed toepasbaar is in de praktijk.
Maarten Lans
Goed training. Veel praktijk voorbeelden en je wordt veel uitgedaagd om na te denken over je eigen verbeter initiatieven. Trainer stimuleert je om verbeter initiatieven concreet te maken en...Goed training. Veel praktijk voorbeelden en je wordt veel uitgedaagd om na te denken over je eigen verbeter initiatieven. Trainer stimuleert je om verbeter initiatieven concreet te maken en ook daadwerkelijk uit te voeren.
Erik Mulder
Coen en Mei An zijn zeer kundige trainers. Ze nemen alle tijd zodat de stof door iedereen goed wordt begrepen. Ook met de wisselende coronamaatregelen zijn ze flexibel omgesprongen. Gelukkig kon een...Coen en Mei An zijn zeer kundige trainers. Ze nemen alle tijd zodat de stof door iedereen goed wordt begrepen. Ook met de wisselende coronamaatregelen zijn ze flexibel omgesprongen. Gelukkig kon een groot deel van de trainingen fysiek plaatsvinden. Dit was veel prettiger voor de interactie.
Diana Dirkzwager
Het was een interactieve training die door de combi van de 2 trainers het beste van werelden gaf. Ik kon van begin tot eind mijn aandacht iedere keer er goed bijhouden. Fijn dat er veel interactie...Het was een interactieve training die door de combi van de 2 trainers het beste van werelden gaf. Ik kon van begin tot eind mijn aandacht iedere keer er goed bijhouden. Fijn dat er veel interactie was en dat Mei-An het heel visueel maakte met haar mooie tekeningen.
C. Hendriks
Goede energie tijdens lange dag vol theorie, verschillende leervormen, tips&tricks heel prettig en persoonlijk gebracht. Soms wat uitdagingen op techniek tijdens digitale sessies, maar niet...Goede energie tijdens lange dag vol theorie, verschillende leervormen, tips&tricks heel prettig en persoonlijk gebracht. Soms wat uitdagingen op techniek tijdens digitale sessies, maar niet storend. De trainingen zijn vol, daardoor sneeuwt de opdracht in de organisatie wat onder, maar tijdens de training krijg je wel genoeg handvatten om zelf de opdracht verder te brengen.
Paul de Reus
Coen is een enthousiaste, motiverende en kundige trainer. Dan geldt ook voor Mei An Phoa. Ze waren beiden onze trainer voor de Lean Green Belt. Ze verzorgden een hele leuke training.
Julia Klapwijk
Coen is een hele fijne trainer die op een toegankelijke en leuke manier de stof weet uit te leggen. Veel interactie, goede verhouding les/huiswerk. Het afronden van het online examen voordat de...Coen is een hele fijne trainer die op een toegankelijke en leuke manier de stof weet uit te leggen. Veel interactie, goede verhouding les/huiswerk. Het afronden van het online examen voordat de trainingen beginnen is vrij lastig. Mijn voorkeur zou zijn om een instaptoets te maken vooraf en het examen te moeten afronden voor de laatste trainingsdag.