Goede combi van de theorie en de praktijk. Direct toepasbaar in de eigen werk omgeving. Prettige locatie in rustige omgeving en zeer gastvrij. Prima groep met mede cursisten. Goede combi van de theorie en de praktijk. Direct toepasbaar in de eigen werk omgeving. Prettige locatie in rustige omgeving en zeer gastvrij. Prima groep met mede cursisten. Duidelijke instructie over de te nemen vervolgstappen.
Joey D.
Hoewel het echt nodig is om tijd vrij...Ik heb deze training ervaren als zeer positief en energiek. De trainers helpen je door concrete voorbeelden te geven van hoe je iets kunt aanpakken.
Hoewel het echt nodig is om tijd vrij te maken voor de verbeteropdracht buiten de trainingen om (onderschat dit niet!), geeft het een hoop voldoening om een verbetering binnen de organisatie door te voeren.
Jacqueline Anneveldt
Iedere training een inspiratie rijker over de BlackBelt. Sebastiaan geeft goede en heldere uitleg hoe het systeem denken in elkaar zit, welke tools je gebruikt en wanneer je deze inzet. Heeft mij...Iedere training een inspiratie rijker over de BlackBelt. Sebastiaan geeft goede en heldere uitleg hoe het systeem denken in elkaar zit, welke tools je gebruikt en wanneer je deze inzet. Heeft mij veel inzicht gebracht.gebracht.
Mandy Kamp
Prikkelend en energiek door Coen en Sander meegenomen in het Lean denken en het proces van continue verbeteren. Verrassend hoe de tools goed toepasbaar zijn en als je eenmaal enthousiast bent...Prikkelend en energiek door Coen en Sander meegenomen in het Lean denken en het proces van continue verbeteren. Verrassend hoe de tools goed toepasbaar zijn en als je eenmaal enthousiast bent geworden de verbeteringen en kansen in dagelijkse activiteiten blijft zien. Ik ben zeer tevreden over inhoud en uitvoering van de training. Bedankt voor jullie afwisselende training en wie weet treffen we elkaar nog bij een andere training :-).
Valesca Vrij
Goede training. Wel heel veel theorie, waardoor het lastig is wel model je wanneer het beste kan gebruiken. Maar de tabellen zijn goed toepasbaar in het werk. Je kan er gelijk mee aan de gang! Goede training. Wel heel veel theorie, waardoor het lastig is wel model je wanneer het beste kan gebruiken. Maar de tabellen zijn goed toepasbaar in het werk. Je kan er gelijk mee aan de gang!
René is een goede trainer. Hij maakt van alle trainingsdagen een klein feestje.
Randy Bohlmeijer
Het was een supergave en intensieve opleiding. Geheel praktijk gericht met koppelingen naar de theorie. De stof was goed tot me te nemen en werd op een super locatie gegeven. 12MPROVE is een echte...Het was een supergave en intensieve opleiding. Geheel praktijk gericht met koppelingen naar de theorie. De stof was goed tot me te nemen en werd op een super locatie gegeven. 12MPROVE is een echte aanrader.
Randy Bohlmeijer
Het was een supergave en intensieve opleiding. Geheel praktijk gericht met koppelingen naar de theorie. De stof was goed tot me te nemen en werd op een super locatie gegeven. 12MPROVE is een echte... Het was een supergave en intensieve opleiding. Geheel praktijk gericht met koppelingen naar de theorie. De stof was goed tot me te nemen en werd op een super locatie gegeven. 12MPROVE is een echte aanrader
Niels van Duijvenvoorde
Bedankt Sander & Coen voor een goede, leerzame, gezellige en vooral gave training! Elke dag weer nieuwe technieken en inzichten opgedaan die je meteen wil gebruiken in de praktijk. Door het...Bedankt Sander & Coen voor een goede, leerzame, gezellige en vooral gave training! Elke dag weer nieuwe technieken en inzichten opgedaan die je meteen wil gebruiken in de praktijk. Door het herhalen van de stof en het uiteindelijk samenbrengen in de laatste lessen zorgt ervoor dat het echt een geheel krijgt als een compleet Lean systeem. Ik vond ook de visuele aspecten met verschillende borden, tekeningen, post its, vliegtuigen, video, mailtjes etc.. de training vele malen leuker om te volgen. Nogmaals, top gedaan heren en bedankt! Groeten, Niels
Wendeline Cornelisse
Het is een hele leuke én waardevolle training. In een korte tijd het maximale eruit gehaald. Ik denk dat onze organisatie hierdoor een verandering gaat ondervinden. Dat het werk nog...Het is een hele leuke én waardevolle training. In een korte tijd het maximale eruit gehaald. Ik denk dat onze organisatie hierdoor een verandering gaat ondervinden. Dat het werk nog efficiënter, leuker, sneller gaat worden. Onze afdeling gaat er zeker mee aan de slag!
Mandy Kamp
Het is een echte aanrader om deze training te volgen en te werken aan...Energiek, uitdagend en vol humor. Fijne interactie. Duidelijke opbouw en verwachtingen naar cursisten.
Het is een echte aanrader om deze training te volgen en te werken aan duurzame verbeteringen met de juiste tools en de juiste vraagstelling. Het draagt bij aan de juiste mindset om continue te verbeteren.