Alle waardering voor de kennis, energie, wendbaarheid en overtuigingskracht van de trainer, niet veel aan te verbeteren. De training zelf kan niet een beetje beter worden van naslag-materiaal...Alle waardering voor de kennis, energie, wendbaarheid en overtuigingskracht van de trainer, niet veel aan te verbeteren. De training zelf kan niet een beetje beter worden van naslag-materiaal waaronder een overzicht voor wat je wanneer welk hulpmiddel toepast.
Eline Venema
Zeer enthousiaste trainer die op een leuke manier de stof eigen maakt. Genoeg ruimte om specifieke casuïstiek vanuit eigen organisatie in te brengen. Heeft ook oog voor de zorgen die kunnen leven in...Zeer enthousiaste trainer die op een leuke manier de stof eigen maakt. Genoeg ruimte om specifieke casuïstiek vanuit eigen organisatie in te brengen. Heeft ook oog voor de zorgen die kunnen leven in de organisatie met de implementatie van Lean als werkvorm.
Zeno Bakker
Zeer positief.
Sander is zeer betrokken en wil graag helpen waar het kan. Duidelijk in uitleg en leuke praktijk gerichte opdrachten. Sander creëerde een leuke groep dynamiek. Wow factor door ijs te regelen op de laatste dag!
Shanna van Maanen
Ik vond de trainingen van Sander erg laagdrempelig om te volgen waarbij er tijdens de klassikale dagen veel aandacht werd besteed aan het toepasbaar maken van de theorie. Zo helpt het je om het in...Ik vond de trainingen van Sander erg laagdrempelig om te volgen waarbij er tijdens de klassikale dagen veel aandacht werd besteed aan het toepasbaar maken van de theorie. Zo helpt het je om het in jouw werk toe te passen. Dank daarvoor!
Dipti Wora
Heel leerzaam en prettig. Alvorens aan praktijkopdracht te beginnen dien je theorie te begrijpen. Goede uitleg en begeleiding. Praktijk is laagdrempelijk en je eigen inzet is zeer belangrijk. Je...Heel leerzaam en prettig. Alvorens aan praktijkopdracht te beginnen dien je theorie te begrijpen. Goede uitleg en begeleiding. Praktijk is laagdrempelijk en je eigen inzet is zeer belangrijk. Je krijgt goede feedback van je team en je trainer. Kan het aanbevelen.
Pascal Verheul
Ontzettend goede 3-daagse training, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd tijdens de trainingsdagen. Zowel tussen de trainingsdagen als na de training kun je er direct mee aan de slag. Ook...Ontzettend goede 3-daagse training, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd tijdens de trainingsdagen. Zowel tussen de trainingsdagen als na de training kun je er direct mee aan de slag. Ook de trainer was zeer kundig en had goede tips om mijn verbeteropdracht vorm te kunnen geven.
Carmen Tudose
Heel veel geleerd en veel ook in praktijkopdrachten toegepast. Het training en trainer vond ik heel goed. De geleerde methoden brengen structuur in je werk. Goede ervaring. Alles was goed verzorgd...Heel veel geleerd en veel ook in praktijkopdrachten toegepast. Het training en trainer vond ik heel goed. De geleerde methoden brengen structuur in je werk. Goede ervaring. Alles was goed verzorgd ook qua eten.
Dominique Pierweijer
Duidelijke training en goede balans tussen theorie en praktijk. Charismatische trainer met een hoge mate van enthousiasme. Fijne manier van trainen en goede presentatie middelen. Boven verwachting...Duidelijke training en goede balans tussen theorie en praktijk. Charismatische trainer met een hoge mate van enthousiasme. Fijne manier van trainen en goede presentatie middelen. Boven verwachting heeft de trainer een extra stap gezet om de groep te faciliteren en op deze wijze aan de wow-factor voldaan.
Henk Van de Wardt
Dit is zeer Bijzonder praktisch toepasbare training. Hiermee ben ik klaar voor de praktijk. Zeer veel fun en praktisch, interactief, zeer goed. Goed beter best. Goed beter best. Zeer goed.
Inge Van Den Tillaard
Hartstikke goede en leerzame cursus. Veel praktijk gerichte instrumenten aangereikt gekregen die gemakkelijk zijn en goed toe te passen zijn. Voor springest: Heel veel onzin dat de toelichting...Hartstikke goede en leerzame cursus. Veel praktijk gerichte instrumenten aangereikt gekregen die gemakkelijk zijn en goed toe te passen zijn. Voor springest: Heel veel onzin dat de toelichting minstens 30 woorden moet zijn.