Ik heb absoluut mijn doel behaald( en zelfs iets meer). Door het goede advies van Yvonne bleef het goed gaan en bleef ik gemotiveerd. Yvonne is toegankelijk, empatisch, begripvol en ondersteunend.
Met de heerlijke producten, juiste planning en begeleiding was het afvallen een feest. Ik heb op een juiste/ verantwoorde en gezonde manier vanaf stap 1 alles netjes gevolgd en opgebouwd tot een...Met de heerlijke producten, juiste planning en begeleiding was het afvallen een feest. Ik heb op een juiste/ verantwoorde en gezonde manier vanaf stap 1 alles netjes gevolgd en opgebouwd tot een gezond en verantwoord voedingspatroon die ik ook na het behalen van mijn streef gewicht nu kan blijven volhouden.
Marieke Bussink
Hele fijne persoonlijke begeleiding, Mariëlle luistert, heeft goeie tips, motiveert. Ik ben heel blij met het resultaat dat ik heb behaald!
Willemijn Groentjes
Sandra is echt een top vrouw, er word goed naar je wensen geluisterd en mocht het eens minder zijn dan zorgt ze er voor dat je weer meer motivatie krijgt om door te gaan. De 1:1 producten zijn erg...Sandra is echt een top vrouw, er word goed naar je wensen geluisterd en mocht het eens minder zijn dan zorgt ze er voor dat je weer meer motivatie krijgt om door te gaan. De 1:1 producten zijn erg goed van smaak en het is ook zeker geen straf!
Al met al is het een zeer goed dieet met uitstekende begeleiding!
Laura
Met de hulp en zeer goede coaching van Jeroen ben ik goed op weg gekomen. Hier een zeer tevreden klant. Jeroen geeft heel veel steun, coaching en begeleiding die ik nodig heb gehad in elke fase keer...Met de hulp en zeer goede coaching van Jeroen ben ik goed op weg gekomen. Hier een zeer tevreden klant. Jeroen geeft heel veel steun, coaching en begeleiding die ik nodig heb gehad in elke fase keer op keer. Man naar m’n hart ❤️ een echt en (h)eerlijk mens.
Super begeleiding! En de producten zijn ook prima. Het is even zoeken wat je lekker vindt, maar er is genoeg variatie.
Patricia Dubbelman
Monique is een fantastische coache, ze denk meer en komt steeds met nieuwe tips en adviezen zeker om het vol te houden. Zonder monique was ik niet zover gekomen Ze is een topper!!
Saskia
Ik ben blij dat ik er aan ben begonnen. De begeleiding is fijn. Linda denkt met je mee als nodig! Ik ben nu 5kg kwijt en ga nog even door!
Armand Ramnath
Heel erg fijn geholpen door Ranoe! In een korte tijd en met de juiste aanpak en begeleiding ben ik een paar kleding maten kleiner! Het mooie is hoe je leert om de balans weer terug te vinden en toe...Heel erg fijn geholpen door Ranoe! In een korte tijd en met de juiste aanpak en begeleiding ben ik een paar kleding maten kleiner! Het mooie is hoe je leert om de balans weer terug te vinden en toe te passen in het dagelijkse leven.