Ben erg blij met de choaching, daardoor ben ik er goed door heen gekomen en tot nu toe blij met het resultaat!

Fijne consulent. Goede begeleiding. Duidelijk in uitleg flexibel qua afspraken empatische houding begrip vol en heel kundig

Femke is een fijne consulent die met je meedenkt en een luisterend oor heeft. Verder laat ze je op je gemak voelen en laat ze je in je waarde. Ik ben er (nog) niet, maar door haar weet ik zeker dat... Femke is een fijne consulent die met je meedenkt en een luisterend oor heeft. Verder laat ze je op je gemak voelen en laat ze je in je waarde. Ik ben er (nog) niet, maar door haar weet ik zeker dat ik mijn doel ga halen!

Liliane Verbrugge

Marie-José is een enthousiaste gedreven coach die je goed kan motiveren om het afvallen vol te houden. Ze kan zich goed inleven in je situatie en is nog enthousiaster dan jijzelf als er goede... Marie-José is een enthousiaste gedreven coach die je goed kan motiveren om het afvallen vol te houden. Ze kan zich goed inleven in je situatie en is nog enthousiaster dan jijzelf als er goede resultaten wordrn geboekt.

Ester Logtmeijer

Op een hele prettige wijze heb ik het 1:1 dieet gevolgd. Zoals de naam en het concept al zegt is het echt een dieet die zich aanpast aan jouw persoonlijke situatie en jouw persoonlijke wensen. Op een hele prettige wijze heb ik het 1:1 dieet gevolgd. Zoals de naam en het concept al zegt is het echt een dieet die zich aanpast aan jouw persoonlijke situatie en jouw persoonlijke wensen.

Het is heel goed vol te houden en je leert je lijf echt een ‘reset’ te geven waardoor je de eetgewoontes en -hoeveelheden opnieuw eigen maakt. Het concept maakt het mogelijk dat je bij de start van het dieet weinig hoeft na te denken over wat je wel en niet moet eten en dat vond ik persoonlijk erg prettig.

Lisette is een hele vriendelijke, eerlijke en toegankelijke consulent. Ze is goed bereikbaar en denkt graag met je mee.

Kortom, ik kan dit dieet iedereen die wat hulp kan gebruiken bij het afvallen aanraden!

Het dieet is goed te toen, makkelijk vol te houden en de smaken zijn lekker. De begeleiding is top!

Heb mijn resultaat goed bereikt en ben zeer tevreden ook met de begeleiding hiervan zeker aangeraden

Idske de Ruiter

Blij met Lisette...ze weet je te motiveren en je krijgt de juiste begeleiding die je nodig hebt!!!

Lisette is een consulente die goed met je meeleeft maar je ook zeker kan motiveren als je het nodig hebt. Ze deelt recepten met je en is altijd bereikbaar voor vragen of om even je ei kwijt te... Lisette is een consulente die goed met je meeleeft maar je ook zeker kan motiveren als je het nodig hebt. Ze deelt recepten met je en is altijd bereikbaar voor vragen of om even je ei kwijt te kunnen. Een fijne consulente dus, die door eigen ervaringen goed weet waar ze het over heeft!

Als tip voor 1:1 zou ik de hartige tussendoortjes aanraden voor erbij, iets van chips of zoutjes o.i.d.
Zo is er meer afwisseling en is er voor een koud kant en klaar product ook de mogelijkheid om te kiezen voor hartig.

Kim Klooster

Goede begeleiding en bij een dip zorgt Lisette er altijd weer voor dat je gemotiveerd raakt!