Ik ben tevreden met dit dieet, het is het enigste dieet wat ik ooit gevolgd heb met goede resultaten.

Janna

Kiki helpt enorm om je doelen te bereiken. Ze is heel benaderbaar en laagdrempelig. Ze houdt het realistisch, duidelijk en motiveert. Je kan haar ook altijd even een berichtje sturen. Daarnaast zit... Kiki helpt enorm om je doelen te bereiken. Ze is heel benaderbaar en laagdrempelig. Ze houdt het realistisch, duidelijk en motiveert. Je kan haar ook altijd even een berichtje sturen. Daarnaast zit ze op een handige locatie en heeft ze ruime werktijden.

Ik ben zeer tevreden omdat ik in kort tijdsbestek mijn doel heb bereikt. Dit mede door de goede support
en duidelijke uitleg van Geralda. En ben overtuigd dat ik door het 1 op 1 systeem niet snel weer in oude gewoontes raak en ik daardoor m’n huidig ideaal gewicht blijf behouden!

Linda Pruisscher

Ik vind erg fijn dat Babette naast mij staat in mijn afvalproces. Ze is erg fijn in de omgang, goed bereikbaar en ze weet waar ze het over heeft. Ik gun iedereen zon coach.

Gea Nijland

Echt, je gaat met plezier naar een afspraak! Superleuke coach! Alleen Babette geeft je al een reden om af te vallen, omdat je dan weer naar haar toe kunt! Zij zelf is het goede voorbeeld dat het... Echt, je gaat met plezier naar een afspraak! Superleuke coach! Alleen Babette geeft je al een reden om af te vallen, omdat je dan weer naar haar toe kunt! Zij zelf is het goede voorbeeld dat het lukt! Gr. Gea

Kiki is een goede consulent die naast het stappenplan probeert te kijken wat het beste bij jou past. Elke keer was het gezellig en ondanks dat ik zelf soms even in de put zat, hielp zij mij er weer... Kiki is een goede consulent die naast het stappenplan probeert te kijken wat het beste bij jou past. Elke keer was het gezellig en ondanks dat ik zelf soms even in de put zat, hielp zij mij er weer uit om het niet op te geven. Kiki oordeelde niet over mij wat erg prettig was en ik hierdoor eerlijk tegen haar durfde te zijn. Zo ben ik samen met haar verder gekomen dan ik dacht dat ik ooit kon komen en daar ben ik haar hier heel dankbaar voor!

Ik voel me gehoord en gezien bij Babette, alles is bespreekbaar. Mede door haar ben ik niet alleen afgevallen, maar in andere opzichten enorm gegroeid!

Monica Balk

Gezien en gehoord worden, gesteund en niet beoordeeld.
Luisterend oor en oprecht advies.
Eigen ervaringsdeskundigheid op de juiste manier ingezet.
Ruimte voor een lolletje en direct...
Gezien en gehoord worden, gesteund en niet beoordeeld.
Luisterend oor en oprecht advies.
Eigen ervaringsdeskundigheid op de juiste manier ingezet.
Ruimte voor een lolletje en direct en eerlijk waar nodig. Miranda voelt snel aan waar ik een duwtje nodig had, ze heeft een goede antenne.
Ze komt snel tot de kern van waar het in je hoofd niet helemaal lekker gaat. Biedt steun en begrip, geeft vertrouwen en staat naast mij.
Ik weet ook dat ik altijd terug mag komen wanneer ik dat wil en/of nodig heb.
Kortom ik ben blij met mijn resultaat, bedankt Miranda 😊👍👏🤛

Lisa Andrea van Rheenen

Monique heeft ons van begin tot eind enorm meelevend, behulpzaam, creatief en soms heel direct (mijn man had dat soms zeker nodig hahaha) begeleid.
Heb mij altijd enorm op mn gemak gevoeld bij...
Heb mij altijd enorm op mn gemak gevoeld bij haar! Weegmomenten kunnen natuurlijk altijd spannend zijn en als iemand met overgewicht geef je jezelf natuurlijk behoorlijk bloot zodra je op die weegschaal gaat staan. De weegschaal was voor het dieet nl altijd mijn grootste vijand en schaamde mij voor mijn gewicht...
Monique maakte op haar eigen manier die weegschaal mijn beste vriend..! Ik keek uit naar de weegmomenten, benieuwd naar het resultaat! En dat zonder me te schamen voor de getallen die deze aangaf. Ik voelde mij enorm op miijn gemak en dat zegt wat!

Annemarie Slagman

Er was voor mij geen noodzaak om af te vallen, maar ik wilde graag weer het gewicht van voor mijn zwangerschappen en lekkerder in mijn vel zitten. Met de begeleiding en weegmomenten met Tineke is... Er was voor mij geen noodzaak om af te vallen, maar ik wilde graag weer het gewicht van voor mijn zwangerschappen en lekkerder in mijn vel zitten. Met de begeleiding en weegmomenten met Tineke is mijn streefgewicht behaald. Nu hebben we afgesproken 1x per maand te wegen om te kijken of ik het gewicht vast kan blijven houden. Ook ga ik twee keer per week sporten om te kijken of ik nog wat strakker in mijn vel kan komen. Tineke bedankt voor de eerste supporting!