Prima begeleiding, flexibel en geeft super advies.
Rudi Audenaert
Ik ben zeer te vreden hoe ik me nu vool zonder 1 - 1 zo ik niet zo veel zijn afgevallen
Monique Beekman
Goed begeleid door Sandy.
Het vernieuwde dieet is erg goed vol te houden en heeft heel veel verschillende smaken. Ben heel blij dat ik mijn weer fit en slank voel. Bedankt Jeroen
Ik wilde graag afvallen maar wat ik ook deed ik hield het niet vol. Anita heeft door haar fantastische coaching mij iedere keer weer overtuigd waarom ik ook al weer wilde afvallen en hielp mij...Ik wilde graag afvallen maar wat ik ook deed ik hield het niet vol. Anita heeft door haar fantastische coaching mij iedere keer weer overtuigd waarom ik ook al weer wilde afvallen en hielp mij om het dieet tot een goed einde te brengen. Al ruim 2 jaar heb ik nog steeds contact met haar en kom regelmatig nog wegen. Mijn gewicht behouden is inmiddels mijn nieuwe doel.
Ik ben super tevreden over Joyce. Ze is empatisch en denkt echt met je mee.
Marcella Hobbelen
Erg tevreden over de begeleiding, vriendelijkheid, bereikbaarheid en deskundigheid van Joyce. De producten zelf zijn erg lekker en eenvoudig!
Laura van Ooyen
Ik ben super blij met 1:1 dieet en met mijn coach Joyce omdat ze super enthousiast is! Vrolijk en medelevend!! Ze denkt met je mee als je t even niet weet of variatie met eten ed. Ik ben super blij met 1:1 dieet en met mijn coach Joyce omdat ze super enthousiast is! Vrolijk en medelevend!! Ze denkt met je mee als je t even niet weet of variatie met eten ed.
Echt een topper!
Jeanette van der Heijden
Ik ben nu een aantal weken bezig en ben blij met het resultaat en de begeleiding. Joyce is ervaren en erg deskundig. Gewoon een heerlijk mens om mee te sparren. Ga vooral zo door en blijf wie je bent!
Joyce doet het fantastisch! Kunt met alles bij haar terecht en ze weet je écht weer te motiveren. De producten zijn goed van smaak, maar mogen wat meer variatie hebben (meer hartig), maar ik begreep...Joyce doet het fantastisch! Kunt met alles bij haar terecht en ze weet je écht weer te motiveren. De producten zijn goed van smaak, maar mogen wat meer variatie hebben (meer hartig), maar ik begreep dat daar al aan gewerkt wordt. Top!