Ik ben altijd heel blij met de hulp van Anita. Wat mij het meest aanspreekt is het feit dat ik bij haar echt het gevoel heb dat ze mij wilt helpen en dat het haar niet alleen gaat om het verkopen...Ik ben altijd heel blij met de hulp van Anita. Wat mij het meest aanspreekt is het feit dat ik bij haar echt het gevoel heb dat ze mij wilt helpen en dat het haar niet alleen gaat om het verkopen van haar producten.
Wat een geluk dat ik Lucie als consulente heb! Ze is heel betrokken en kijkt wat het beste bij je past. Lucie is motiverend en heeft goede tips. Een echt mensen mens die het beste bij haar cliënten...Wat een geluk dat ik Lucie als consulente heb! Ze is heel betrokken en kijkt wat het beste bij je past. Lucie is motiverend en heeft goede tips. Een echt mensen mens die het beste bij haar cliënten naar boven wil halen en hen wil laten stralen! Ik zit nog middenin mijn afvalproces dus voorlopig blijf ik nog wekelijks bij Lucie langsgaan. Op naar een mooie en slanke zomer, met hulp van mijn lieve consulente!
Ik ben dik tevreden met het behaalde resultaat. Joyce heeft goed geluisterd, gekeken wat mijn valkuil was en is erg vriendelijk.
Sandra
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het resultaat. Ook gezien mijn ups en downs. En met name de goede begeleiding van Joyce, tijdens mijn downs, dat ze mij toch gemotiveerd blijft houden...Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het resultaat. Ook gezien mijn ups en downs. En met name de goede begeleiding van Joyce, tijdens mijn downs, dat ze mij toch gemotiveerd blijft houden telkens weer
A
Het dieet is me goed bevallen. Wanneer je het goed opvolgt zijn de kilos er zo af. Dan is het alleen nog een questie van het eetpatroon blijven opvolgen. Discipline is het sleutelwoord!
Edwin Diepenbroek
Hele fijne en vriendelijke deskundige begeleiding
Perfecte begeleiding door anita van de heuvel gehad hele fijne vrouw
Kim Lambermon
Ik ben heel blij met de begeleiding van Livinia, dankzij haar behaal ik mijn doelen
Mijn doel is bereikt in die zin dat ik mijn streefgewicht heb behaald met daarbij een gezonder BMI. De producten an sich vond ik noodzakelijk kwaad maar het dieet heeft mij wel echt geholpen om toe...Mijn doel is bereikt in die zin dat ik mijn streefgewicht heb behaald met daarbij een gezonder BMI. De producten an sich vond ik noodzakelijk kwaad maar het dieet heeft mij wel echt geholpen om toe te werken naar meer bewustzijn en een ander eetpatroon. Ook dankzij de makkelijke en smakelijke recepten die werden aangeboden. Motivatie en discipline blijven de rode draad maar ik heb er vertrouwen in! De begeleiding door Yvonne ervaar ik als vakkundig, zorgvuldig en prettig. Ik gebruik al enige tijd geen producten meer maar vind het fijn om maandelijks bij Yvonne de bevestiging te krijgen dat ik op eigen kracht verder kan.