Heel graag wilde ik afvallen maar lukte me zelf niet om het goed vol te houden. Ik ben in contact met Fennie gekomen omdat mijn bonusdochter al bij haar in de praktijk kwam en ik zag bij haar wat...Heel graag wilde ik afvallen maar lukte me zelf niet om het goed vol te houden. Ik ben in contact met Fennie gekomen omdat mijn bonusdochter al bij haar in de praktijk kwam en ik zag bij haar wat het programma inhoudt. Mijn interesse was gewekt en vanaf de eerste kennismaking en gesprek voelde dat zo goed dat ik ook gestart ben met het 1 op 1 dieet. De begeleiding die ik van Fennie ontvang vind ik super! Natuurlijk heb ik uitdagende momenten gehad en altijd kon ik bij Fennie terecht zodat ik geen terugval kreeg.ook heb ik geleerd hoe ik anders met mijn emoties om kan gaan in moeilijke periode en ben ik blij dat ik mijn gevoelens niet meer in eten en snaaien gooi.er zijn zoveel lekkere en gezonde dingen die je in plaats kunt nemen en die je kunt combineren.
Nu draag ik 3 kledingmaten kleiner en zonder Fennie en de inzichten die ik geleerd heb was dit me niet gelukt. Ik voel me super goed,zit lekker in me vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb genomen en raat dit programma iedereen aan. En wens iedereen dezelfde goede klik met je consulent zoals ik die ervaar.het allerbelangrijkste is dat wat je ook op welke manier doet,dat je er 100% achter staat want dan lukt het je ook !!
Peggy Janssen
Janina is geweldig, goede steun ook als het minder gaat. In de maaltijden mis ik wat meer variatie
Het dieet is goed vol te houden omdat je naast de maaltijdvervangers in de avond nog wat mag eten. Het assortiment is uitgebreid, genoeg keuze voor iedereen. Mijn favoriet is de vanille shake en...Het dieet is goed vol te houden omdat je naast de maaltijdvervangers in de avond nog wat mag eten. Het assortiment is uitgebreid, genoeg keuze voor iedereen. Mijn favoriet is de vanille shake en Shake N Go Chocolate. De Shake N Go vind ik ideaal voor onderweg bij uitstapjes. Mijn 1 op 1 begeleider (Danielle Regeer) heeft mij door dik en dun gesteund. Ze is super meegaand, ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, luistert aandachtig naar je en ze is eerlijk en oprecht. Professionele begeleiding, klant vriendelijk en service gericht. Wanneer ik onverwachts mijn bestelling niet kon ophalen, was het nooit een probleem dat op een ander tijdstip iemand anders mijn bestelling kwam ophalen. Bij vragen kreeg ik altijd snel een reactie terug van haar. Ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Ze blijft je motiveren ook tijdens de feestdagen. Zo kregen wij in de december een leuk gevulde goodiebag mee bij onze bestelling. In de zomer kregen we ook een leuke koeltas, wat ik handig vond voor mijn Shake N Go producten. Ook de begeleiding van haar praktijkondersteuner heb ik als zeer prettig ervaren. In het voorjaar kom ik zeker weer bij Danielle terug, om samen de laatste kilos kwijt te raken. Ik voel me fit, energiek en een stuk gelukkiger! Zonder Danielle was dit mij niet gelukt. Bedankt voor alles, je bent een TOP coach!
Het dieet is goed vol te houden omdat je naast de maaltijdvervangers in de avond nog wat mag eten. Het assortiment is uitgebreid, genoeg keuze voor iedereen. Mijn favoriet was de vanille milkshake...Het dieet is goed vol te houden omdat je naast de maaltijdvervangers in de avond nog wat mag eten. Het assortiment is uitgebreid, genoeg keuze voor iedereen. Mijn favoriet was de vanille milkshake en Shake N Go Chocolate. De Shake N Go vond ik ideaal voor onderweg bij uitstapjes. Mijn 1 op 1 begeleider (Danielle Regeer) heeft mij door dik en dun gesteund. Ze is super meegaand, ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, luistert aandachtig naar je en ze is eerlijk en oprecht. Professionele begeleiding, klant vriendelijk en service gericht. Wanneer ik onverwachts mijn bestelling niet kon ophalen, was het nooit een probleem dat mijn bestelling op een ander tijdstip door iemand anders opgehaald werd. Bij vragen kreeg ik altijd snel een reactie terug van haar. Ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Ze blijft je motiveren ook tijdens de feestdagen. Zo kregen wij in december een leuk gevulde goodiebag mee bij onze bestelling. In de zomer kregen we ook een leuke koeltas mee, wat ik handig vond voor mijn Shake N Go producten. Ook de begeleiding van haar praktijkondersteuner heb ik als zeer prettig ervaren. In het voorjaar kom ik zeker weer bij Danielle terug, om samen de laatste kilos kwijt te raken. Ik voel me fit, energiek en een stuk gelukkiger! Zonder Danielle was dit mij niet gelukt. Bedankt voor alles, je bent een TOP coach!
Yvonne is een fijne coach. Ze heeft me geholpen mijn voedingspatroon en leefstijl te doorzien en aan te passen. Bedankt voor de tijd, het geduld en de prettige gesprekken!
Ik ben erg tevreden over de begeleiding van Muriël, een fijne stok achter de deur op weg naar mijn einddoel.
Vanaf moment 1 al een vertrouwd gevoel bij Korrie. Door haar coaching en motivatie heb ik dit resultaat behaald, trots! Echt een aanrader :)
Reina van der Schoot
Bij Chantal kan ik fijn mezelf zijn en ze heeft geen vooroordelen of nare opmerkingen. Chantal geeft duidelijk aan hoe het verloop van een afvalrace is en is niet negatief als het een weekje iets...Bij Chantal kan ik fijn mezelf zijn en ze heeft geen vooroordelen of nare opmerkingen. Chantal geeft duidelijk aan hoe het verloop van een afvalrace is en is niet negatief als het een weekje iets minder lukt...ze geeft goede feedback om het weer op te pakken...
Milrella Kooij
Ik ben super blij met Ingrid zij doet goed haar werk. Ze weet de klanten goed te stimuleren. Altijd een luisterend oor en komt met oplossingen. Voor mij is zij een topper
Afvallen zonder veel bij na te denken. Veel afwisseling in lekkere maaltijd vervangers. Duidelijke schema. Goede begeleiding ook nadat je streefgewicht bent maak je samen een plan...Afvallen zonder veel bij na te denken. Veel afwisseling in lekkere maaltijd vervangers. Duidelijke schema. Goede begeleiding ook nadat je streefgewicht bent maak je samen een plan voor de toekomst. Heel goed vol te houden. Alleen een minpuntje het is wel prijzig.