Aj
Snel, discreet en goede kwaliteit
Snelle levering en top service.
Prima!
Edibles
Goede website Snelle service
Goede service
Snel geleverd
De klantenservice is voortreffelijk,dit moet worden gezegd! Indien er iets fout loopt, zoeken ze mee naar een oplossing. En deze vinden ze ook,of bieden een alternatief aan. Ik waardeer dit enorm. Hartelijk dank,dit geeft vertrouwen. Ellen
Een erg fijne en behulpzaam ervaring gehad , een probleem had ik met de verzending . En ze hebben het keurig en professioneel opgelost .. dat kon ik niet zeggen over dhl ..die zijn ronduit echt waardeloos
Sehr gut!
Uitstekende producten, snelle levering.
Best trip ever
Na een mis communicatie hebben ze mij perfect verder geholpen!!
Het is mijn eerste keer maar ik ken het van iemand en is wel tevreden
24high NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
24high NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel, discreet en goede kwaliteit
Snelle levering en top service.
Prima!
Edibles
Goede website Snelle service
Goede service
Snel geleverd
Sehr gut!
Uitstekende producten, snelle levering.
Best trip ever
Na een mis communicatie hebben ze mij perfect verder geholpen!!
Het is mijn eerste keer maar ik ken het van iemand en is wel tevreden
24high NL heeft de volgende resultaten bereikt: