24pharma

wyns

Vermits ik niet altijd thuis ben, had ik graag dat mijn bestelling via Bpost ophaalpunt Carrefour Zandhoven wordt geleverd

Martin

Aankoop snel en goed verlopen

H. Raaijmakers

T

Al vaker hier besteld en zeer tevreden!

Grada Rozendaal

Wordt prettig geholpen en geen lange wachttijd voor je in huis heb als ik wat besteld ben zeer tevreden

Jovando

Prima vlug geleverd 👍

Philip

Prima, alles in orde, correcte levering

Over de snelheid en levering ben ik tevreden. Waar ik niet over tevreden ben is de klantenservice. Ik had een aantal weken geleden per ongeluk een tijdslot uitgekozen waar ik niet thuis zou zijn. Ik... Over de snelheid en levering ben ik tevreden. Waar ik niet over tevreden ben is de klantenservice. Ik had een aantal weken geleden per ongeluk een tijdslot uitgekozen waar ik niet thuis zou zijn. Ik belde diezelfde ochtend in paniek de klantenservice met de hoop dat er een oplossing geboden kon worden. Kortom de vrouw aan de lijn had geen oplossing en zei ook nog 'dan had je maar een andere tijdslot moeten kiezen'. Ik vond dit erg ongepast en heb haar maar een fijne dag gewenst. De levering kwam zelfs LATER dan de tijdslot uiteindelijk dus ik baalde enorm. Mijn advies: bied een oplossing aan want fouten maken is menselijk.

Ton Zevenhoven

Prima product en snel geleverd.