9.4 /10

21987 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt 24pharma aan!

Anneke Geluk

zeer snelle afhandeling. Letterlijk: vandaag besteld , morgen in huis, ook al moet het pakketje vanuit België naar Nederland komen.

Suzanne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed, ik zou er geen 2e keer een aankoop doen

Antwoord 24pharma

Beste Suzanne, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Door een stockfout konden wij een deel van uw bestelling helaas niet leveren. Daarom hadden wij hetgeen dat wel beschikbaar was opgestuurd en de rest van uw bestelling terugbetaald. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Mvg, Nog een fijne dag verder! Klantendienst 24pharma

Geantwoord op

zoals altijd, snel en accuraat

Glenn South

excellent, I am invalid and they can deliver to my home

Jenny

Snelle en nette levering.

Nanette Lemmens

Snelle en betrouwbare service.

Marco

Goede informatie en snelle service

C.B..Heijboer

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Vermaut Patrick

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer goede service en een vlotte bediening ,ook bij een vraag wat betreft de vervaldatum van een aan te kopen product binnen de dertig minuten antwoord daar waar andere leveranciers de moeite niet nemen om hierop te antwoorden , we hebben dan ook onmiddellijk beslist om van het product drie dosissen te bestellen, ook deze levering liep bijzonder vlot

Kim bouckaert

Goede service

Bours

Vlotte afhandeling en levering

SterSterHalve sterLege sterLege ster

👍

24pharma verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

24pharma heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • check21987 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2014

24pharma

24pharma is dé apotheek/drogist voor België & Nederland. Bestel nu snel en goedkoop je voorschriftvrije geneesmiddelen maar ook je schoonheidsproducten, vitaminen en veel meer. Gratis verzending vanaf €49 voor België (vanaf €59 in Nederland). Iets dringend nodig? Besteld vóór 16u is volgende werkdag in huis. Ook levering op zaterdag! Onze webshop is officieel geregistreerd aan het FAGG, je kan dus veilig en zorgeloos bij ons je bestelling plaatsen.

Willem Van Doornyckstraat 46

zoals altijd, snel en accuraat

Glenn South

excellent, I am invalid and they can deliver to my home

Jenny

Snelle en nette levering.

Nanette Lemmens

Snelle en betrouwbare service.

Marco

Goede informatie en snelle service