9.6 /10

checkbox100% beveelt 2BConnected.org aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

M. Aslan

Er wordt echt naar je wensen geluisterd en op basis hiervan gezocht naar een passende baan. De communicatie is open, duidelijk en snel. Hele aardige en professionele team. Echt top bedrijf.

Professioneel en zakelijk met oog voor het menselijke aspect.

Wouter Bon

Was goed bevallen. Jacqueline schakelt snel, heeft een aanstekelijk energielevel en houdt veel contact.

Communicatie, kennis van zaken, zorgt dat ze een goed beeld van de kandidaat krijgt.
Zou ik zo snel niet weten
Baan zoeken

A. Berkhout

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met 2B Connected, vooral dankzij Jacqueline. Ze heeft me fantastisch begeleid tijdens het sollicitatieproces. Jacqueline luisterde goed naar mijn wensen en zorgde voor een persoonlijke aanpak die precies aansloot bij mijn ambities. Haar expertise en betrokkenheid gaven me veel vertrouwen en uiteindelijk heeft ze me geholpen bij het vinden van de perfecte functie. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner in de makelaardij of financiële sector, raad ik 2B Connected, en vooral Jacqueline, van harte aan!

Geen verbeter punten van toepassing
Persoonlijke begeleiding: Jacqueline luistert echt naar je behoeften en zorgt voor een aanpak op maat, waardoor je je gehoord en begrepen voelt. Uitgebreide expertise: Dankzij haar ervaring en kennis in de makelaardij en financiële sector geeft Jacqueline waardevol advies en begeleiding. Succesvolle matches: Jacqueline heeft een scherp oog voor de juiste matches tussen kandidaat en werkgever, wat resulteert in succesvolle plaatsingen en tevreden klanten.
Functie NVM Makelaar

Arjan

Positief!

Vriendelijk en denken goed mee

N.v.t.

Zeer positieve ervaring met 2BConnected!

Vriendelijk, doortastend en adequaat handelen met oog hebben voor beide partijen.
Ga zo door!
Product of service:
Ik ben geplaatst door/via Jacqueline voor een mooie nieuwe job!

Gwen de Jong

Mijn ervaring was echt super fijn! Jacqueline heeft mij super goed geholpen bij het vinden van mijn eerste baan. Als kers op de taart kwam ze langs op kantoor om een pot met snoep en een super lieve kaart langs te brengen!

Goed contact. Actief aan het zoeken. Meedenkend. Positief. Energiek & enthousiast!
Geen!
Geholpen met het vinden van een baan

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig

Goed bereikbaar en breed netwerk
Iets meer advies geven en begeleiding tijdens het onderhandelings proces.
Zoeken van een baan

Elwin

Olof did it again! Tegen de verwachtingen in een hele leuke en goede uitdaging voor mij gevonden.

Korte lijnen, goed advies.

Rik van den Bosch

Binnen no time een prima match voor mij gevonden!

Zeer goede communicatie
Helemaal goed zo
Krmt makelaar

27huis makelaars

Top communicatie met Jacqueline, ze heeft mij geheel voorzien van alle do’s and dont’s voor de sollicitatie bij mijn nu huidige werk! Zij houdt ook na de onboarding warm contact met mij terwijl mijn werkgever toch haar opdrachtgever is. Echt chapeau!

Hele warme geïnteresseerde vrouw die oprecht begaan is met mensen die zij plaatst
Werkzoeker

Marvin Hakkenberg

Hartstikke goede en fijne ervaring gehad !

Warm, geïnteresseerd en persoonlijk
Gewoon zo door gaan
In contact gebracht

Pascal Baten

Zeer goed geholpen met het vinden van nieuwe baan.

Goed contact, korte lijntjes en blijven doorgaan ook als je zelf het 1e of 2e aanbod afslaat.
Ga zo door.

Klerx Financieel Advies

Goed bedrijf!

Eerlijkheid, connecties, meedenkend
Contact met organisatie

2BConnected.org verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

2BConnected.org heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 oktober 2015

2BConnected.org

2B Connected is het gespecialiseerde recruitmentbureau voor makelaars en hypotheekadviseurs in geheel Nederland. Onze recruiters zijn specialisten met ervaring binnen de financiële dienstverlening en/of de makelaars branche. 2B Connected heeft een landelijk netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten, waardoor wij een snelle en juiste match kunnen maken!

Gebouw (Nest)Maassluisstraat 2

1062 GD Amsterdam

Advies
Communicatie
Deskundigheid

M. Aslan

Professioneel en zakelijk met oog voor het menselijke aspect.

Wouter Bon

Arjan

Positief!

Vriendelijk en denken goed mee

N.v.t.

Zeer positieve ervaring met 2BConnected!

Ga zo door!
Product of service:
Ik ben geplaatst door/via Jacqueline voor een mooie nieuwe job!

Gwen de Jong

Geen!
Geholpen met het vinden van een baan

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig

Goed bereikbaar en breed netwerk
Iets meer advies geven en begeleiding tijdens het onderhandelings proces.
Zoeken van een baan

Elwin

Korte lijnen, goed advies.

Rik van den Bosch

Binnen no time een prima match voor mij gevonden!

Zeer goede communicatie
Helemaal goed zo
Krmt makelaar

27huis makelaars

Werkzoeker

Marvin Hakkenberg

Hartstikke goede en fijne ervaring gehad !

Warm, geïnteresseerd en persoonlijk
Gewoon zo door gaan
In contact gebracht

Pascal Baten

Zeer goed geholpen met het vinden van nieuwe baan.

Ga zo door.
Bemiddeling andere job