Lindert
- Verbeterpunten of tips
- Lees je in. Beter in jet bedrijf en beter in de kandidaat
- Sterke punten
- Sta in de mailing
- Afgenomen dienst
- Voorgesteld voor gesprek
(Te) makkelijk geld verdienen
Er wordt echt naar je wensen geluisterd en op basis hiervan gezocht naar een passende baan. De communicatie is open, duidelijk en snel. Hele aardige en professionele team. Echt top bedrijf.
Zeer aangenaam ervaring vanaf aanmelding tot het vinden van een baan. Zelfs met 0 ervaring in deze branche vinden ze toch een baan voor je!
Was goed bevallen. Jacqueline schakelt snel, heeft een aanstekelijk energielevel en houdt veel contact.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met 2B Connected, vooral dankzij Jacqueline. Ze heeft me fantastisch begeleid tijdens het sollicitatieproces. Jacqueline luisterde goed naar mijn wensen en zorgde voor een persoonlijke aanpak die precies aansloot bij mijn ambities. Haar expertise en betrokkenheid gaven me veel vertrouwen en uiteindelijk heeft ze me geholpen bij het vinden van de perfecte functie. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner in de makelaardij of financiële sector, raad ik 2B Connected, en vooral Jacqueline, van harte aan!
Positief!
Zeer positieve ervaring met 2BConnected!
Mijn ervaring was echt super fijn! Jacqueline heeft mij super goed geholpen bij het vinden van mijn eerste baan. Als kers op de taart kwam ze langs op kantoor om een pot met snoep en een super lieve kaart langs te brengen!
Prettig
Olof did it again! Tegen de verwachtingen in een hele leuke en goede uitdaging voor mij gevonden.
Binnen no time een prima match voor mij gevonden!
Top communicatie met Jacqueline, ze heeft mij geheel voorzien van alle do’s and dont’s voor de sollicitatie bij mijn nu huidige werk! Zij houdt ook na de onboarding warm contact met mij terwijl mijn werkgever toch haar opdrachtgever is. Echt chapeau!
Hartstikke goede en fijne ervaring gehad !
Zeer goed geholpen met het vinden van nieuwe baan.
slechte opvolging, niet terugbellen en geen reactie op mail
2BConnected.org verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
2BConnected.org heeft de volgende resultaten bereikt:
2BConnected.org
Gebouw (Nest)Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Positief!
Zeer positieve ervaring met 2BConnected!
Prettig
Binnen no time een prima match voor mij gevonden!
Hartstikke goede en fijne ervaring gehad !
Zeer goed geholpen met het vinden van nieuwe baan.
slechte opvolging, niet terugbellen en geen reactie op mail
2BConnected.org heeft de volgende resultaten bereikt: