Nick en Suus

Een prachtige aanvulling op een mooi feest. De photobooth was een groot succes. Ook alles aan de voorkant is alles goed geregeld.

Ilse Wijnen

Goede service, mooie fotopaal en goede personalisatie.

Natasja Marchese

Altijd fijn schakelen, goed geprijsd en professioneel!

Leyhoeve Tilburg

Super goed!

Salverda Bouw

Een super goede service. Het template was precies zoals we in gedachten hadden en de gasten waren positief over de leuke toevoeging die de photobooth biedt!

Little Jungle

Super tevreden!

Het Kwadrant

Super! Goede communicatie, duidelijke instructie bij afleveren. Apparaat werkte het gehele feest naar behoren. Zeer groot succes bij de leerlingen!!

Anushka

Supergoede service en hele mooie foto’s. Vind het ook zo fijnp om achteraf alle foto’s ook digitaal te mogen ontvangen 😊🥰

RIBW Brabant

Alles was fantastisch!

Otherside at Work

OP onze jaarmeeting leggen wij graag iedereen vast op een leuke manier. De fotobooth van 321 was echt super hiervoor! Makkelijk in gebruik, veel leuke tools zoals bv. een gifje. Ook veel... OP onze jaarmeeting leggen wij graag iedereen vast op een leuke manier. De fotobooth van 321 was echt super hiervoor! Makkelijk in gebruik, veel leuke tools zoals bv. een gifje. Ook veel mogelijkheden om hem zo persoonlijk mogelijk te maken met rasters en teksten.