Theater De Maagd
Goeie service , de photobooth word helemaal naar eigen wensen geleverd en ontworpen.
Top service!
Een ware aanvulling op ons feest.
Alles goed geregeld volgens afspraak. Vooraf een goede communicatie betreft onze wensen.
Fijne samenwerking met super goede service!
Top!
In een woord geweldig!
Een prachtige aanvulling op een mooi feest. De photobooth was een groot succes. Ook alles aan de voorkant is alles goed geregeld.
Goede service, mooie fotopaal en goede personalisatie.
Altijd fijn schakelen, goed geprijsd en professioneel!
Super goed!
Een super goede service. Het template was precies zoals we in gedachten hadden en de gasten waren positief over de leuke toevoeging die de photobooth biedt!
Super tevreden!
Super! Goede communicatie, duidelijke instructie bij afleveren. Apparaat werkte het gehele feest naar behoren. Zeer groot succes bij de leerlingen!!
Supergoede service en hele mooie foto’s. Vind het ook zo fijnp om achteraf alle foto’s ook digitaal te mogen ontvangen 😊🥰
321Klik Photobooth verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
321Klik Photobooth heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service!
Een ware aanvulling op ons feest.
Fijne samenwerking met super goede service!
Top!
In een woord geweldig!
Goede service, mooie fotopaal en goede personalisatie.
Altijd fijn schakelen, goed geprijsd en professioneel!
Super goed!
Super tevreden!