Yvonne Lusink

Ik ben een dromer en een idealist. Inmiddels begrijp ik dat het vanzelf niet goedkomt. Maar als iets dat wel in staat is wonderen te verrichten is het pad der wonderen op te stappen.
De...
De inzichten en lessen zijn zo simpel en logisch dat ik iedere keer voel hoe mijn kern oplicht als het binnen komt. Het contact met de waarheid is dan zo voelbaar.
Maar dan valt er nog een flinke weg te gaan om die inzichten toe te passen en onderscheid te leren maken tussen verwachtingen, en oordelen.
We zijn allemaal geconditioneerd en omdat we vaak niet beter weten laten we ons daardoor leiden. In de ruis van alle dag verdwijnt de flits van inzicht langzaam weer uit het bewustzijn.
Ik heb gemerkt dat het oefening nodig heeft om het geleerde levendig te houden. Bewuster worden van het kabaal in mijn hoofd en te leren hoe je daar meer afstand in kunt krijgen. Net zoals met al die negatieve oordelen over mezelf en anderen. Daar meer ruimte in te krijgen zodat ik met zachte ogen daar naar kan kijken. Meer in kalmte kan zijn. Het leren aanvaarden van pijn en/of het verleden. Inzien dat het verzet tegen alles wat je niet wil, alleen maar meer onvrede oplevert. Leren ervaren dat zelfs bij ernstig lijden de kern in tact blijft. Dat tegenslagen eigenlijk wegwijzers zijn.
Ik ben vaak weggelopen voor de wegwijzers.
Tenslotte tot vergeving komen. Inzien dat je je vergist hebt. Ook tijdens de eerdere MRM versies. En toch leer ik hele essentiële zaken over mezelf die mij de vrede, kracht en vertrouwen geven om te verwezenlijken wie ik ben. Hardnekkige patronen te doorbreken.
Ik ben er inmiddels achter dat dit onderhoud vergt waardoor het actueel in mijn bewustzijn blijft en er steeds meer verdieping ontstaat.
Daarom doe ik wéér mee. Het inspireert me en houdt mij met mijn dwalende, kritische geest, steeds steviger op het pad van wonderen.

Van illusies naar wonderen

De vrije vlinder

Ik had nooit gedacht zoveel geld uit te geven voor mezelf, maar zoals in de sessies ook al naar voren komt is dat je er ook veel voor terug krijgt,

Wat een mooie reis

Reactie 365 Dagen Succesvol:

Dankjewel Tjalina :)

Rita

Wat een geweldige mooie training!!! Super mooi gemaakt en super waardevol in deze tijd waarin we leven!!! Hoop dat deze training door heel veel mensen wordt gevolgd!! Super, super veel dank Arjan!!

Geef een titel aan je review

Innerlijke Vrede, een absolute aanrader!!!!

Manon

Wauw wat weten jullie alles op een mooie, indrukwekkende en duidelijke manier te vertellen! In de potcasts, challenges en de fantastische miracleroadmap! Jullie zijn geweldig!!!

Geef een titel aan je review

Veel (gratis) content! En miracle roadmap = fantastisch!!

Sanne Vos / Kernzaken

Wow, ik heb net de Miracle Roadmap lessen van de hele week gebinged (doe ze nog uitgebreid hoor!), maar tjongejonge wat zijn ze goed en super praktisch toepasbaar, ik ben echt onder de indruk! Het... Wow, ik heb net de Miracle Roadmap lessen van de hele week gebinged (doe ze nog uitgebreid hoor!), maar tjongejonge wat zijn ze goed en super praktisch toepasbaar, ik ben echt onder de indruk! Het is écht Een Cursus in Wonderen, het is écht non-dualiteit, en deze twee mannen geven er supersimpel handen en voeten aan, zonder gezweefteef en je kan er meteen mee aan de bak. Dat is in de wereld van de non-dualiteit een zeldzaamheid. Ik voel me een enorme geluksvogel! Aho!

Miracle Roadmap, roadmap to Bliss

Kitty

Ik slurp alles op. Het mooie is dat ik ook nu ik niet meer werk, mezelf meer tijd gun hiervoor. Of het nu een podcast is, MRM of een cursus in wonderen. Uit alles haal ik info om over na te denken,... Ik slurp alles op. Het mooie is dat ik ook nu ik niet meer werk, mezelf meer tijd gun hiervoor. Of het nu een podcast is, MRM of een cursus in wonderen. Uit alles haal ik info om over na te denken, te bespreken met m’n partner of anderen en toe te passen. De combi van de twee mannen met ieder hun eigen specialiteit is speels, humoristisch, spiritueel, aards of gewoon helemaal eigen. Ik loop heel graag nog jaren met Arjan en David mee.
Ik ben een blij mens. Dank 🙏

Zo blij met Mijzelf

J.stolk

Ik heb va deze podcast geleerd dat je bij jezelf moet blijven en irritaties bij de ander moet laten, omdat het geen zin heeft om daar een strijd van te maken. Laat je collega gewoon in zijn/haar... Ik heb va deze podcast geleerd dat je bij jezelf moet blijven en irritaties bij de ander moet laten, omdat het geen zin heeft om daar een strijd van te maken. Laat je collega gewoon in zijn/haar waarde.

Podcast over Irritatie collega

Mia Gielkens

Super om te doen, veel geleerd en een top voorbereiding op MRM

Deal with it

Marjon van Dalen/ Kindness for your Soul

Diepe dankbaarheid heb ik voor de mannen en het hele team van 365. Ze hebben mijn leven totaal veranderd in 2018 en ik heb stappen gezet die anders nooit had gedaan. Ik blijf jullie volgen en blijf... Diepe dankbaarheid heb ik voor de mannen en het hele team van 365. Ze hebben mijn leven totaal veranderd in 2018 en ik heb stappen gezet die anders nooit had gedaan. Ik blijf jullie volgen en blijf leren en ontwikkelen. Zeker nu met de Cursus in Wonderen. Liefs Marjon

Mijn leven gered!

Mirjam Klein Rot

Fijne training, ik wil graag ook op een andere manier naar dingen kijken. In deze podcast werd een ander perspectief op die ik nog niet eerder had “gezien “. Dat zorgde bij mij voor een soort... Fijne training, ik wil graag ook op een andere manier naar dingen kijken. In deze podcast werd een ander perspectief op die ik nog niet eerder had “gezien “. Dat zorgde bij mij voor een soort kalmte. Blij om !

Deal with it