Tess

Goede ervaring, snelle levering. 3d pen valt erg in de smaak bij onze 10 jarige zoon.

Peter

We hadden een leuk cadeau voor onze dochter gevonden de 3D-pen. Echter haar leeftijd (10) was kennelijk onvoldoende geschikt voor de vereiste aanbevolen leeftijd (14). Ze had het apparaatje dan ook... We hadden een leuk cadeau voor onze dochter gevonden de 3D-pen. Echter haar leeftijd (10) was kennelijk onvoldoende geschikt voor de vereiste aanbevolen leeftijd (14). Ze had het apparaatje dan ook in no-time stuk gemaakt met alle verdriet die daar bij hoort. Mijn aanbeveling: Let daar even op bij de aankoop. Er is namelijk ook een wat gebruiksvriendelijkere 3D-pen beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze eenvoudige 3D-pen hebben we alsnog besteld en deze volstaat meer dan prima voor haar creativiteit!

Roy Moelard

Ik heb een 3D pen aangeschaft als Sinterklaascadeautje voor mijn zoon. Helaas doet hij het niet. Hij laadt niet op en gaat ook niet aan. Ik moet nog een retour aanvragen.

Marjolijn Es

Heel klantvriendelijk

Timo Kramhof

Best duur vergeleken met anderen. Verder gewoon goed.

Lillie Bouw

Bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Leuk aanbod van extra setjes om te maken met een 3D pen.

Odile Maesen

Makkelijk besteld. Zeer snelle levering. Top!