8.8 /10

checkbox100% beveelt 3Dandprint aan!

Beutler Detlev

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hoewel retourneren binnen 30 dagen wordt geadverteerd, is dit waarschijnlijk niet voorzien. Er wordt niet gereageerd op pogingen om goederen te retourneren. Hetzelfde geldt voor pogingen om een garantieclaim te registreren. Handen af van deze winkel. B.Beutler

Antwoord 3Dandprint

Goedemorgen B, bedankt voor je feedback. Op jouw eerste mail heb je een automatisch antwoord gekregen met daarin de reactietijd op emails, deze is momenteel helaas langer dan normaal. In deze mail stond ook dat bij het versturen van meerdere mails, jouw verzoek helaas weer onderaan de wachtrij komt. We hebben je emails opgezocht, je probeert een retour aan te melden online buiten de retourtermijn aangezien jouw bestelling al van 25 november was, dit lukt inderdaad dan niet online aangezien je momenteel daar ver buiten zit. We zullen je hierover verder per mail berichten. Isabella - Team 3D & Print

Dirk S

Bestelling snel geleverd zoals beloofd! Prima kwaliteit en het product kwam overeen met de omschrijving op de website.

Andreas Ullmann

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ganz mies, schnelle Lieferung, leider war der Printstift nach zweimaligem Gebrauch defekt. Schon 2 x schriftlich und 3 x telefonisch reklamiert. Leider ohne Reaktion. Machen Sie einen großen Bogen um diesen Shop

Antwoord 3Dandprint

Guten Tag, vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir haben Ihnen natürlich geantwortet. Möglicherweise finden Sie diese E-Mails in Ihrem Spam-Ordner. Isabella - Team 3D & Print

menno ouderkerk

Prima goed product

Peter

We hadden een leuk cadeau voor onze dochter gevonden de 3D-pen. Echter haar leeftijd (10) was kennelijk onvoldoende geschikt voor de vereiste aanbevolen leeftijd (14). Ze had het apparaatje dan ook in no-time stuk gemaakt met alle verdriet die daar bij hoort. Mijn aanbeveling: Let daar even op bij de aankoop. Er is namelijk ook een wat gebruiksvriendelijkere 3D-pen beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze eenvoudige 3D-pen hebben we alsnog besteld en deze volstaat meer dan prima voor haar creativiteit!

Roy Moelard

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb een 3D pen aangeschaft als Sinterklaascadeautje voor mijn zoon. Helaas doet hij het niet. Hij laadt niet op en gaat ook niet aan. Ik moet nog een retour aanvragen.

Marjolijn Es

Heel klantvriendelijk

Ellis Jongsma

Ok

Timo Kramhof

SterSterSterSterLege ster

Best duur vergeleken met anderen. Verder gewoon goed.

Lillie Bouw

Bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Leuk aanbod van extra setjes om te maken met een 3D pen.

Echt super!

Odile Maesen

Makkelijk besteld. Zeer snelle levering. Top!

Gewoon super

CC vd Veen

Lina

Geweldig

3Dandprint verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

3Dandprint heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2016

3Dandprint

3dandprint.eu is de 3D printer pen community van Nederland. De verzamelplaats voor alles wat je nodig hebt om fantastische innovatieve ontwerpen te maken met je 3D pen. Of het nu gaat om het vinden van leuke stencils, het delen van jouw creaties of het bekijken van inspirerende tutorials: 3dandprint.nl is dé plek waar je alles vindt! Wil je graag voor jouw 3D printer pen filamenten kopen? Geen enkel probleem! Filamenten van 3Dandprint bestel je eenvoudig in de webshop.

Overschiestraat 63-5

Ellis Jongsma

Ok

Timo Kramhof

SterSterSterSterLege ster

Best duur vergeleken met anderen. Verder gewoon goed.

Lillie Bouw

Echt super!

Odile Maesen

Makkelijk besteld. Zeer snelle levering. Top!

Gewoon super

CC vd Veen