MMJ Overtoom
Geen bevestiging van de bestelling ontvangen. Dat was even spannend want wat zou er in het pakketje zitten? Uiteindelijk is alles goed gekomen.
Snelle levering, prima product!
We hebben een Kids 3dpen gekocht. Werkt prima. Snel geleverd. Aangezien onze 6 jarige druk aan het ontwerpen is, wilde ik graag refils. Helaas was bijna de helft uitverkocht. En langere periode niet leverbaar. Dus ondanks dat ik over het product erg tevreden ben, zou ik dit niet aanraden
Snelle verzending en de klantenservice top!
Goed product en snelle levering.
Super snelle verzending alleen een verkeerde kleur filament
Zeer snel en stipt
Hoewel retourneren binnen 30 dagen wordt geadverteerd, is dit waarschijnlijk niet voorzien. Er wordt niet gereageerd op pogingen om goederen te retourneren. Hetzelfde geldt voor pogingen om een garantieclaim te registreren. Handen af van deze winkel. B.Beutler
Bestelling snel geleverd zoals beloofd! Prima kwaliteit en het product kwam overeen met de omschrijving op de website.
Ganz mies, schnelle Lieferung, leider war der Printstift nach zweimaligem Gebrauch defekt. Schon 2 x schriftlich und 3 x telefonisch reklamiert. Leider ohne Reaktion. Machen Sie einen großen Bogen um diesen Shop
Prima goed product
Top
Goede ervaring, snelle levering. 3d pen valt erg in de smaak bij onze 10 jarige zoon.
We hadden een leuk cadeau voor onze dochter gevonden de 3D-pen. Echter haar leeftijd (10) was kennelijk onvoldoende geschikt voor de vereiste aanbevolen leeftijd (14). Ze had het apparaatje dan ook in no-time stuk gemaakt met alle verdriet die daar bij hoort. Mijn aanbeveling: Let daar even op bij de aankoop. Er is namelijk ook een wat gebruiksvriendelijkere 3D-pen beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze eenvoudige 3D-pen hebben we alsnog besteld en deze volstaat meer dan prima voor haar creativiteit!
Ik heb een 3D pen aangeschaft als Sinterklaascadeautje voor mijn zoon. Helaas doet hij het niet. Hij laadt niet op en gaat ook niet aan. Ik moet nog een retour aanvragen.
3Dandprint verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
3Dandprint heeft de volgende resultaten bereikt:
3Dandprint
Overschiestraat 63-5
1061 XD Amsterdam
Snelle levering, prima product!
Snelle verzending en de klantenservice top!
Goed product en snelle levering.
Super snelle verzending alleen een verkeerde kleur filament
Zeer snel en stipt