Mark Veensma
- Sterke punten
- Snelle reacties, ondersteunend aan de klant
Snelle levering; goede afwerking
Super service
Bestelling laat lang op zich wachten Wanneer je een vraag hebt wordt deze niet of héél véél later beoordeeld. Veel verschillende kleuren van anny x tuig maar toch beperkt in keuze omdat je er niet altijd de matchende leiband bij kan bestellen
Zeer goed
Fijne webshop. Goed bereikbaar via mail, vriendelijk en meedenkend
Goed meegedacht, hele goede kwaliteit!
Weer een mooie nieuwe halsband.
Snel en zorgvuldig
Prachtige halsband ontvangen, sneller dan verwacht en heel goede kwaliteit
Super mooie en makkelijke halsband en leiband, zeer aangenaam om mee te wandelen!!
Zeer tevreden
Uitstekend
Weer een super mooie halsband en riem met naam mogen ontvangen.
Beste tuig gevonden. Wij hebben al 36 jaar een hond en met onze laatste Duitse staander/pointer vonden we het totaal verstelbare AnnyX tuig. Eindelijk een tuig dat je echt kunt aanpassen aan het lichaam van je hond zonder dat het schuurt of te los zit.
4Kyon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
4Kyon heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering; goede afwerking
Super service
Zeer goed
Fijne webshop. Goed bereikbaar via mail, vriendelijk en meedenkend
Goed meegedacht, hele goede kwaliteit!
Weer een mooie nieuwe halsband.
Snel en zorgvuldig
Prachtige halsband ontvangen, sneller dan verwacht en heel goede kwaliteit
Zeer tevreden
Uitstekend
Weer een super mooie halsband en riem met naam mogen ontvangen.
4Kyon heeft de volgende resultaten bereikt: