Kwetters

Goed product

snelle verzending

René

Zeer goed

zeer snelle levering van bestelde artikelen, zaterdag s'middags besteld en s'maandags al geleverd.

Twan

Niet goed.
Had subframe nodig en deze besteld en als extra voor de zekerheid een steun erbij gekocht deze had ik waarschijnlijk niet nodig.
Krijg ik alleen de steun binnen.
Dus ik...
Niet goed.
Krijg ik alleen de steun binnen.
Dus ik gemaild.
Ze zouden gemaild hebben en geld terug gestort hebben.
Ik heb mail gecontroleerd maar daar heb ik geen mail over gehad want dan had ik de order gecanceld.
Het geld is idd terug gestort.

Reactie 50cc-Scooterparts.nl:

Geachte heer Van der Pasch, heeft u ook in u spam box gekeken, van uw e-mail? Geld hebben wij idd netjes terug gestort en andere bestelde onderdeel is wel aan u geleverd.
Mvg,
50ccScooterparts

Postotronic

Perfect!

Makkelijke website, snelle levering, kwaliteits producten. Prettig mailverkeer zodat je weet hoe het met je bestelling staat

Hans D

Voor mij de eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Mocht ik weer onderdelen nodig hebben dan kijk ik of jullie ze in voorraad hebben.

Zijn snel met leveren en houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling. Alles is ook netjes verpakt.

J Zinger

Goede service en communicatie.

Een klein beetje tevreden klant.

Het product lijkt aan de verwachtingen te voldoen.

Helaas had het product een trage levering.
Het product lijkt aan de verwachtingen te voldoen.

Helaas had het product een trage levering.
Pas na zeven dagen werd het product ter verzenden aan PostNL aangeboden en kwam deze melding via e-mail binnen.

Dat het daarna nog drie dagen duurt voordat PostNL levert is 50cc-scooterparts niet aan te rekenen.

Product voldoet

Marco Van lieshout

Helemaal top.website werkt perfect ook goede trek en tracé..beschrijving klopt en zeker niet duur

Goed berijkbaar via telefoon..en website.

Boes

Goed geleverde producten

Snel geleverde producten en goed verpakt

TRC motors

Super

voorraad en super snel geleverd