Ze hebben exact mijn vraag beantwoord, plus het juiste artikel geadviseerd. Mijn scooter rijd prima.

Marco van Deijk

Snelle levering, goed geprijsd en super blij mee!!

mies

Super snelle en nette levering!!!!

Albert

Wat een snelle reactie voor alle vragen die ik gesteld heb. Binnen een dag had ik de antwoorden gewoon super!!

Zou het niet weten, geweldige service!!

Bender

Goede en snelle levering.

Buitenplaatsrockanje.nl

Uitstekend !

jack

Zeer goed behandeld

Jeroen de Wit

Ik heb een lamp voor mijn scooter gekocht

Ik bestelde iets wat door de brievenbus paste. Dan vind ik de verzendkosten wel erg hoog.

P.beukman

Ik had besloten om voor me verjaardag en mbt de zomer een mooi windscherm aan te schaffen. Al snel bleek kort na me bestelling het artikel in back order te staan, vond dit toch wel echt top service... Ik had besloten om voor me verjaardag en mbt de zomer een mooi windscherm aan te schaffen. Al snel bleek kort na me bestelling het artikel in back order te staan, vond dit toch wel echt top service dat ik hiervan gelijk op de hoogte werd gebracht. Als service stelde ze me gelijk de vraag of ik een paar dagen op me bestelling wilde wachten of me geld terug. Ik vond dit door de reactie snelheid van hun zeide totaal geen probleem. Conform de afspraak die ik met ze had als ze me het maar voor me verjaardag kon leveren. Dit is allemaal dik voor mekaar gekomen en ben nu een super mooi windscherm rijker en hoef hierdoor geen vliegen meer te happen :p plus natuurlijk het een hoop kou en regen bij de rijder weghoud.

Keuze menu in tabladen veranderen of een scroll lijn naast de onderwerpen plaatsen.
Is namelijk zo dat bij het kiezen van een onderwerp in de taakbalk de koppelingen erg snel reageren waardoor je al snel in dat menu komt te staan.

Mauron

Top! Snelle levering ! Erg tevreden goede producten. Met nu bezig met mijn volgende bestelling

Meer korting