- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!
Ik ben heel tevreden. Alles is keurig afgehandeld.
Prima schadeherstelbedrijf; vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, er werd nog dubbel-gecheckt hoe mijn verzekering in elkaar zat, dus wat ik zelf moest betalen (eigen risico), k werd gerustgesteld dat ik met die behoorlijke ster in mn voorruit gewoon veilig kon blijven rijden, dat ie er niet zomaar uit zou klappen ofzo (zat niet in mn gezichtsveld overigens!)
Ben uitermate tevreden hoe ik ben behandeld.
Tevreden goed geholpen
Naar tevredenheid
zeer tevreden
Prima ervaring, alles netjes en volgens afspraak geregeld.
Ben zeer tevreden over het herstel en de bijbehorende service.
Keurig bedrijf, zeer tevreden !
goed
Het is niet fijn als je schade aan je auto hebt maar iedere keer als ik bij Autoschade Lambert Eindhoven ben geweest kom ik er blij van terug. De mensen - zowel bij de administratie als de monteurs - zijn super vriendelijk, nemen de tijd, luisteren goed naar je verhaal én denken mee. Ook mijn mails worden snel en uitgebreid beantwoord. En mijn auto ziet er weer perfect uit als ze er mee klaar zijn!
Heel positieve ervaring.
Keurig werk geleverd en volgens afspraak.
A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben heel tevreden. Alles is keurig afgehandeld.
Ben uitermate tevreden hoe ik ben behandeld.
Tevreden goed geholpen
Naar tevredenheid
zeer tevreden
Prima ervaring, alles netjes en volgens afspraak geregeld.
Ben zeer tevreden over het herstel en de bijbehorende service.
Keurig bedrijf, zeer tevreden !
goed
Heel positieve ervaring.
Keurig werk geleverd en volgens afspraak.
A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt: