A Hoogendorp

Geweldig vakwerk en zeer vriendelijk!

Nancy van der Helm

Keurige ontvangst, behulpzaam personeel en resultaat van de schadeherstel werkzaamheden was uitstekend.

Eerste afspraak bleek alleen een intake te zijn. Toen ik ochtend levering ziek was, kon heel flexibel nieuwe afspraak worden ingepland. Dag afspraak was er niemand in kantoor bij openingstijd 7.30... Eerste afspraak bleek alleen een intake te zijn. Toen ik ochtend levering ziek was, kon heel flexibel nieuwe afspraak worden ingepland. Dag afspraak was er niemand in kantoor bij openingstijd 7.30 uur. Monteurs wilden me niet helpen en vroegen of ik buiten wilde wachten. Om 7.45 uur toch een hulpvaardige persoon me op weg geholpen. Gemengd beeld qua service.

Erik Hoekman

Ik heb een hele goeie ervaring met AAS schadeherstel. Je kan op ieder moment binnenlopen en wordt dan netjes geholpen. Afspraken worden netjes nagekomen en schade wordt perfect gemaakt.

Ed Transporter

Ik ben erg tevreden

Rein

Uitstekend bedrijf. Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel dat gemaakte afspraken heel netjes nakomt. De schade is heel goed hersteld met, indien nodig, ruime garantie. Bedankt! Zeker aan te... Uitstekend bedrijf. Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel dat gemaakte afspraken heel netjes nakomt. De schade is heel goed hersteld met, indien nodig, ruime garantie. Bedankt! Zeker aan te bevelen.

Simone

Fijn bedrijf. Snel de schade kunnen laten taxeren. Alles rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. De schade is netjes hersteld.

Goede indruk, wel erg druk in kantoor door veel werk voor 1 persoon, waardoor de wachttijd opliep.