Leveren goed werk af, komen afspraken na. Vlotte behandeling.
Super!
Wij komen altijd naar Dubbeldam om schades te laten repareren. Echter zullen we voortaan naar van t'Hoff gaan op Papendrecht. Op 2 bezoeken, door 2 afzonderlijke personen werd ons...Wij komen altijd naar Dubbeldam om schades te laten repareren. Echter zullen we voortaan naar van t'Hoff gaan op Papendrecht. Op 2 bezoeken, door 2 afzonderlijke personen werd ons beloofd een paar plekjes mee te nemen in de vorm van even polijsten en 1 plekje op de motorkap aanstippen en een klein flesje met wat lak. Toen we de auto op kwamen halen was det niet gebeurd en werd ons verzocht weer een nieuwe afspraak te maken.
Goede en klantvriendelijke service
Professioneel bedrijf, eerlijk en vakmensen. Snelle en zeer goede service, ze gaan net even een stapje verder dan de meeste bedrijven. Top!.
Wij hebben een topervaring. Alles tot in de puntjes geregeld en iedereen die wij gesproken hebben, even aardig en behulpzaam