Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken met uw bedrijf. Zeer vriendelijk en snel geholpen, en van de schade is niets meer te zien. Erg netjes!
Super goede ervaring Vriendelijke ontvangst. Goed geholpen
Fijne service. Werd goed geholpen aan de balie. Werd gelijk een afspraak ingepland wanneer de auto gemaakt zou worden. Werd netjes op tijd gebeld, dat de auto waarschijnlijk in de middag klaar zou...Fijne service. Werd goed geholpen aan de balie. Werd gelijk een afspraak ingepland wanneer de auto gemaakt zou worden. Werd netjes op tijd gebeld, dat de auto waarschijnlijk in de middag klaar zou zijn ipv in de ochtend. Maar uiteindelijk werd ik gebeld, dat deze toch klaar was op tijd.
Een vriendelijke, professionele ontvangst, duidelijke uitleg van het schadebedrag en afhandeling. De vervangauto was prima. De schade zelf is goed gerepareerd, maar ik moet nog even terug voor een...Een vriendelijke, professionele ontvangst, duidelijke uitleg van het schadebedrag en afhandeling. De vervangauto was prima. De schade zelf is goed gerepareerd, maar ik moet nog even terug voor een ruis die na de reparatie te horen is. Ik ga ervan uit dat ook dat prima opgelost zal worden.
Werken netjes. Komen afspraken na.
Heel goed
Ik kon snel terecht voor een voorlopige reparatie. Ook een reparatie afspraak kon snel gemaakt worden. Reparatie keurig uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.