Mijn gedeukte auto werd opgehaald voor reparatie en binnen een paar dagen zo goed als nieuw weer teruggebracht. Alles precies volgens afspraak.
Schade goed gerepareerd. Geen goede communicatie met klant
OmaE
De schade kon snel worden beoordeeld en een noodreparatie werd z.s.m. ingepland. Ik kon weer de weg op. De totale schadeafhandeling heeft wel lang geduurd omdat het in het bedrijf erg druk was. Maar...De schade kon snel worden beoordeeld en een noodreparatie werd z.s.m. ingepland. Ik kon weer de weg op. De totale schadeafhandeling heeft wel lang geduurd omdat het in het bedrijf erg druk was. Maar de service was prima. En de auto ziet er nu weer als nieuw uit! Super
Dirk jan hummel
Piet
Communicatie is goed en schade is keurig hersteld.
Heel goed
Jan uit Groningen
Ik heb het, ondanks dat het over schade aan mijn auto ging, een positieve ervaring gevonden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en afspraken zijn helder gecommuniceerd en nagekomen. Het werk is...Ik heb het, ondanks dat het over schade aan mijn auto ging, een positieve ervaring gevonden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en afspraken zijn helder gecommuniceerd en nagekomen. Het werk is vakkundig en zeer naar tevredenheid uitgevoerd.
Uitstekend! Na het oplopen van veel schade moest ik extreem lang wachten op een extern expert voor het opmaken van het schaderapport. Hierbij heeft Roggeveld op eigen initiatief een passende...Uitstekend! Na het oplopen van veel schade moest ik extreem lang wachten op een extern expert voor het opmaken van het schaderapport. Hierbij heeft Roggeveld op eigen initiatief een passende noodoplossing bedacht, waardoor ik in de tussentijd weer konden rijden. Het was heel fijn te merken hoe Roggeveld, ook bij zaken die buiten hun macht liggen, dachten in oplossingen voor mij als klant.
Mw. Dagelet
Wij goed en adequaat geholpen. Aardig en behulpzaam personeel. De schade is naar tevredenheid hersteld.
Na de schade contact met uinivéschade opgenomen en een keuze gemaakt in aangesloten schadebedrijven in dit geval Autoschadeherstel Roggeveld. Na telefonisch overleg zal er vervangend...Na de schade contact met uinivéschade opgenomen en een keuze gemaakt in aangesloten schadebedrijven in dit geval Autoschadeherstel Roggeveld. Na telefonisch overleg zal er vervangend vervoer voor me klaar staan zodra de bergingsauto met de schadeauto is gearriveerd . En dat was ook zo. En de auto is keurig gerepareerd zelfs van buiten en binnen gereinigd.