Zeer fijn bedrijf. Denkt mee, is accuraat en levert mooi werk.
Prima geholpen
Elza Vos
Heel goed .
Dirk
Zeer correct en behulpzaam.
Hofman
Snel, professioneel geholpen bij WEMA. Echt familiebedrijf, dat merk je aan de service.
Prima bedrijf. Alleen de nacontrole moet echt beter. Na de eerste keer zat de achterbumper nog scheef. Toen dat hersteld was kon ik hem 2 dagen later ophalen en toen mistte er 2 afwerk randjes van...Prima bedrijf. Alleen de nacontrole moet echt beter. Na de eerste keer zat de achterbumper nog scheef. Toen dat hersteld was kon ik hem 2 dagen later ophalen en toen mistte er 2 afwerk randjes van de bekleding in de kofferbak. Verder netjes gedaan alleen mist er net even die nacontrole en netheid.
D Miedema
Fam. Smit
Het bedrijf ontzorgt je geheel. Alles wordt geregeld. Dit is prettig.
Jeroen Knobben
Een uitermate professioneel bedrijf , Wat al bleek bij het eerst telefonisch kontakt! Afspraak voor de taxatie van de schade was snel gemaakt. Ik kon mijn auto een dag voor de geplande...Een uitermate professioneel bedrijf , Wat al bleek bij het eerst telefonisch kontakt! Afspraak voor de taxatie van de schade was snel gemaakt. Ik kon mijn auto een dag voor de geplande reparatie al komen brengen. Prettig ontvangst door iemand die duidelijk begrijp waar het omgaat! Hele prettige klantbeleving! Ik kreeg mijn auto heerlijk van binnen weer schoon mee!