Mijn schade is prima hersteld door Wensink. Alles liep volgens afspraak en werd er keurig een vervangende auto geregeld. Mijn auto zag er na het herstel weer als nieuw uit.
Met het schadeherstelbedrijf heb ik een zeer prettig contact gehad. Het komt afspraken uitstekend na. De planning van werkzaamheden verliep probleemloos rekening houdend met mijn eigen planning en...Met het schadeherstelbedrijf heb ik een zeer prettig contact gehad. Het komt afspraken uitstekend na. De planning van werkzaamheden verliep probleemloos rekening houdend met mijn eigen planning en mogelijkheden. De schade is prachtig hersteld, ziet er weer als nieuw uit. Voor een tijdelijk vervangend voertuig is prima gezorgd, als ook de omwisseling van dit voertuig met mijn eigen herstelde auto thuis voor de deur. De financiele afwikkeling is rechtstreeks met de verzekeringsmij. afgewikkeld. Kortom een zeer tevreden klant.
A.K.K
Prima schade bedrijf, om de auto weer keurig en geheel gerepareerd terug te krijgen na 3 dagen.
Goede service.
Altijd prima service!
K.Geerts
Vreemd vind ik dat er ondanks vervoer auto van Assen naar Hoogeveen v.v. er toch bijna 30 km met de auto is gereden. Schade Wensink deelde mede dat door het op nieuw instellen van de...Vreemd vind ik dat er ondanks vervoer auto van Assen naar Hoogeveen v.v. er toch bijna 30 km met de auto is gereden. Schade Wensink deelde mede dat door het op nieuw instellen van de parkeersensoren dit nodig was. (ong 10 km) Kun je toch ook instellen zonder er met te rijden. En de andere 20 km dan ?? Herstel van schade was goed