Auto licht gedeukt nadat iemand anders er op een parkeerplek tegenaan was gereden. Heel fijn geholpen door Autoschade Heuvelland in Elsloo. Auto ziet eruit als nieuw en heel goede service tijdens...Auto licht gedeukt nadat iemand anders er op een parkeerplek tegenaan was gereden. Heel fijn geholpen door Autoschade Heuvelland in Elsloo. Auto ziet eruit als nieuw en heel goede service tijdens het herstel. Houden zo!
Peter
In hun service zeer klantvriendelijk en klantgericht. In hun diensten en produkten, kwalitatief meer dan in orde.
Ronald Hoenen
Hele goede service, vriendelijk en klantgericht optreden van zowel receptie als uitvoerder/manager.
Hub Kessen
Kort en bondig Toppie
Zeer positieve ervaring met Heuvelland, vriendelijk en professioneel geholpen. De schade is zeer vakkundig herstelt. Toppie.
JJ
Zeer goed. Zeer snel en accuraat geholpen. Fijn ontvangen. Mooi kantoor, ik begreep dat zij de inrichting gekregen als prijs voor fijne klantvriendelijkheid. Dat kan ik beamen!
John
Staan klaar en denken mee in de oplossing
Dennis Jacobs
Eerlijk en oprecht, goed advies en de werkzaamheden zijn gewoonweg top
Vriendelijk en goede service .
Will Breuls
Zeer tevreden over de service en schadeherstel van dit bedrijf. Professionaliteit en vriendelijkheid staat voorop. Auto zag als nieuw uit -keurig gepoetst- toen ik hem weer terugkreeg.