E. Bakker

Correct en netjes afgewerkt

Ingrid

Prettige afhandeling, ook werd er mee gedacht door de auto alvast waterdicht te maken voor het ‘echte’ herstel.

Alles zeer netjes afgehandeld, wel lang wachten tot ik geholpen werd aan de balie.

Onze Range Rover had op diverse plaatsen lakschade, deze zijn volgens vooraf overeengekomen prijsopgave en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn uiterst vriendelijk geholpen, de communicatie... Onze Range Rover had op diverse plaatsen lakschade, deze zijn volgens vooraf overeengekomen prijsopgave en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn uiterst vriendelijk geholpen, de communicatie was duidelijk. Het is niet vanzelfsprekend dat je tegenwoordig als klant goed geholpen wordt, dat is bij de Dames van Hurkmans gelukkig wel het geval.

Prima bedrijf voor uw schade. Vriendelijk en deskundig. Zelfs enkele beschadigingen op de auto bijgewerkt

Een fijn bedrijf, erg klantvriendelijk

Geweldig bedrijf dit. Super vriendelijke, gastvrije en meedenkende mensen waar service hoog in het vaandel staat. Kan het iedereen aanbevelen.

Er is goed gekeken naar wat er gedaan moest worden een afspraak gemaakt voor herstel en als is naar tevredenheid afgehandeld