We zijn al jaren klant bij autoschadebedrijf Hogenboom en zijn hier erg tevreden over.
V.Dam
De correctheid,vriendelijkheid en vakmanschap bravo !
BIOD caravan
Vriendelijk personeel, de schade keurig hersteld. Erg tevreden.
Super vriendelijke en deskundige service!
Co Spreeuw. “Auto” moet zijn caravan
Hebben een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Na afspraak om de caravan 1 december 2021 te brengen, eind januari 2022 nog helemaal geen actie ondernomen ter reparatie cq bestelling materiaal. Na...Hebben een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Na afspraak om de caravan 1 december 2021 te brengen, eind januari 2022 nog helemaal geen actie ondernomen ter reparatie cq bestelling materiaal. Na een gesprek de caravan half maart nodig te hebben, werd er actie ondernomen. 22 februari eens gaan kijken, was de caravan zonder overleg naar een bedrijf in Leusden gebracht. Dit bespreek je eerst, lijkt mij.
In het algemeen goed. De ontvangst , vastleggen van de feiten, de afspraak waren allen concreet en duidelijk. Het herstel vergde meer tijd dan de verwachting vooraf. dit werd wel tijdig mede gedeeld.
De Wilde
Snel, vriendelijk en goed werk!
Thomas
Snelle service en klantvriendelijke dienstverlening.