De mensen die er werken zijn erg vriendelijk, je wordt ook snel geholpen.
De mensen die er werken zijn erg vriendelijk, je wordt ook snel geholpen.
Maar ik kreeg een leenauto mee die kapot was. Er was een storing ( lampje brandde) waar ik volgens de werknemer prima mee kon rijden. Maar na een aantal km begon de auto raar te doen. Het vermogen van de motor verminderde en het anti blokkeer systeem had storing. Het was niet fijn en niet veilig om met deze auto op de snelweg te rijden. Na melding hiervan kreeg ik wel meteen een andere auto mee.
Het duurde een week voordat mijn eigen auto klaar was. Toen ik mijn auto ophaalde zat de binnenkant helemaal onder het stof en kon ik thuis meteen de auto poetsen. Dat vind ik raar en niet netjes afgeleverd dus.
De deuren en de bumper. die de Wema heeft gespoten zagen er wel mooi en netjes uit. Daar zijn we wel tevreden over.

Goede en correcte afhandeling. Behulpzaam personeel. Goede ontvangst en klantvriendelijk.

Altijd prima contact. Verder is personeel vriendelijk en behulpzaam.
Afspraken worden goed nagekomen. Er staat altijd vervangend vervoer klaar.

Prima service!

Deugdelijke schadecalculatie vooraf, dan vakmanschap en achteraf goede prijs.

Uitstekend, ik kon er direct terecht en werd vriendelijk geholpen. Met een half uur weer weg(hars moest even harden).

Vlot en correct

Geweldig goed bedrijf dat je voertuig weer in “fabrieks instellingen “ brengt
grote aanrader

Ben na het ongeluk meteen naar Wema toe gereden. Enorm goed geholpen door degene achter de balie. Wat een klantvriendelijke dame. Ook de schade is heel goed hersteld.