Goed, snelle service.

L. Crutzen

Dit bedrijf levert vakwerk, ik heb al een aantal malen van hun diensten gebruik gemaakt en iedere keer was alles dik in orde.

Marion Kroes

Zeer vriendelijk personeel. Schade perfect gerepareerd, auto is zelfs gepoetst! Leenauto aanwezig

Eddy Glerum Heerlen

Een leegzuigerij van verzekerings polissen
Hebben voor veel geld half werk geleverd

Bert van Oosterbosch

Ìn tegenstelling tot de wat vreemde en afstandelijke benadering door de verzekering en de expert, ontmoette ik bij WellColl begripvolle mensen die mij goed uitlegden, wat ik na het aanbieden... Ìn tegenstelling tot de wat vreemde en afstandelijke benadering door de verzekering en de expert, ontmoette ik bij WellColl begripvolle mensen die mij goed uitlegden, wat ik na het aanbieden tot reparatie van mijn auto, mocht en kon verwachten

Helaas niet heel klantvriendelijk. Ik bracht een grote stadion wagen bewust ivm gezin en kreeg een fiat panda hiervoor te leen. Op dinsdag kon ik de auto brengen. Bij het afleveren kreeg ik te horen... Helaas niet heel klantvriendelijk. Ik bracht een grote stadion wagen bewust ivm gezin en kreeg een fiat panda hiervoor te leen. Op dinsdag kon ik de auto brengen. Bij het afleveren kreeg ik te horen dat de auto voor vrijdag gepland stond. Weet niet zo goed waarom ik dan al op dinsdag de auto moest afgeven. Daarnaast kon ik pas de auto een week later komen afhalen. Als laatste zie dat m’n eigen lakstift is gebruikt dus vraag me af wat er gedaan is. Had het fijn gevonden als er precies was aangegeven wat er gedaan was.

Frissen

Vriendelijk en correct en behulpzaam

Zeer deskundige medewerkers