Vriendelijke en beleefde mensen, vakmensen die het goed en netjes de schade herstellen.
Wordt goed en netjes geholpen
Zeer goed gerepareerd en me helemaal schoongemaakt terug ontvangen. Service op het hoogste niveau
Autoschade hoe klein ook , is gewoon al gauw erg duur , ik ben gelukkig goed verzekerd , waardoor er voor de reparatie van een paar kleine krassen op de achterbumper, waar de hele bumper moet worden...Autoschade hoe klein ook , is gewoon al gauw erg duur , ik ben gelukkig goed verzekerd , waardoor er voor de reparatie van een paar kleine krassen op de achterbumper, waar de hele bumper moet worden gedemonteerd en overgespoten , professioneel en snel een schade offerte werd gemaakt, waar mijn verzekering snel mee akkoord kon gaan. Gratis leenauto meegehad, en na 3 dagen auto weer op kunnen halen , gewassen en weer in mooie staat . Ik ben tevreden. Ga bij problemen of schade zeker terug naar dit bedrijf.
Fijne club met mensen. Schade prima gerepareerd. Welke schade?
Dat we weer netjes en goed geholpen zijn met het herstellen van de schade.
Goed en vakkundig afgehandeld
Prettig personeel en er wordt snel en goed gehandeld. Eindresultaat was super