Ronduit matig rekening wordt vergeten dat ik zelf betaald heb door omstandigheden moest ik weer terug en waren ze even vergeten raar!!
Mijn ervaring is erg goed, zeer ter zake kundig, behulpzaam en komen hun afspraken na.
Positief
Deskundig en duidelijk
Waanzinnig goed werk verricht! Waar ik als eerst al van onder de indruk was, is dat ze je een gelijkwaardige auto meegeven (daar waar anderen dat vaak beloven, maar niet waarmaken). Daarbij is de...Waanzinnig goed werk verricht! Waar ik als eerst al van onder de indruk was, is dat ze je een gelijkwaardige auto meegeven (daar waar anderen dat vaak beloven, maar niet waarmaken). Daarbij is de auto erg netjes hersteld (wat je uiteraard mag verwachten). De 'wow'-factor zat 'm in de aflevering ervan. De auto was geheel schoongemaakt! Van binnen én buiten! Als ik ooit weer schade heb, breng ik 'm direct weer naar Wensink.
Prima dienstverlening
Uitstekende service, vriendelijke medewerkers en een duidelijk uitleg over datgene wat gedaan moet worden.