Heel erg behulpzaam en zeer netjes hersteld

Werd goed geholpen, alles was duidelijk

Vriendelijk personeel, er wordt snel een schadebegroting gemaakt en een afspraak voor de reparatie van de schade.

Jeroen

We zijn zeer tevreden over het herstel van onze auto na een aanrijding. Er was fors meer schade dan in eerste instantie voorzien. Alle schade is echter naar volle tevredenheid hersteld/ onderdelen... We zijn zeer tevreden over het herstel van onze auto na een aanrijding. Er was fors meer schade dan in eerste instantie voorzien. Alle schade is echter naar volle tevredenheid hersteld/ onderdelen zijn vervangen. Bij de aanrijding was de kentekenplaat gebroken. Vanuit Wema is direct een nieuwe kentekenplaat geregeld en zelfs bij ons thuis afgeleverd! Super service!

Peter

Deskundig en vriendelijk.

weer mooie oranje bedrijfsbus

Perfect, geen speld tussen te krijgen

Goede service .. vriendelijk ... En handelen alles goed af ..

Monique Luttikhof

Zeer positieve ervaringen gehad. Helaas had ik in twee maanden tijd met twee verschillende auto's schade. Ondanks dat deze schade buiten mijn schuld om gebeurde was ik er enorm van geschrokken.... Zeer positieve ervaringen gehad. Helaas had ik in twee maanden tijd met twee verschillende auto's schade. Ondanks dat deze schade buiten mijn schuld om gebeurde was ik er enorm van geschrokken. Bij de Wema werd ik zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen en was er ruimte om mijn verhaal te doen, waar bij een volgend bezoek ook op werd teruggekomen. Dit gaf mij het gevoel echt gehoord te zijn. De schade is zeer netjes hersteld. En ook de communicatie over de manier hoe de schade hersteld zou worden, het gebruik van de leenauto en het moment waarop ik mijn auto weer op kon halen verliep heel prettig.

Vakmensen en alles gaat in goed overleg.