Prima geholpen. Tijdelijk de achteruitrijden sensors gerepareerd zodat ik ze kon gebruiken tot de herstelafspraak
Mijn auto is hersteld door AAS in Roelofarendsveen en niet bij AAS in Forepark.
Goed, klantvriendelijk geholpen.
Timmermans, Rijswijk
Geweldig bedrijf. Mannen en vrouwen die begrijpen wat een klant is.
GJ
De uiteindelijke kwaliteit was goed. De communicatie, lengte van de werkzaamheden onder de maat.
Ed Gahr
Ben supernetjes te woord gestaan en geholpen. Ik voelde mij meteen welkom en serieus genomen. Alhoewel ze vol zaten tot in november, mocht ik ervoor kiezen om mijn auto de volgende dag te brengen,...Ben supernetjes te woord gestaan en geholpen. Ik voelde mij meteen welkom en serieus genomen. Alhoewel ze vol zaten tot in november, mocht ik ervoor kiezen om mijn auto de volgende dag te brengen, maar dan hadden ze geen vervangend vervoer en was hij na het weekend klaar. Ook werd ik vooraf in kennis gesteld van het te betalen bedrag. Van de schade is totaal niets meer te zien. SUPER!
Edwin Hendriks
Vriendelijk, duidelijk. Laten direct weten wat (snel) wel en wat niet kan. Na prima herstel werd de auto ook helemaal schoon (binnen en buiten) opgeleverd.
Rob Kruse
AAS schadeherstel is een serieus bedrijf. De schade wordt met zorg en professioneel hersteld en als service wordt he auto van binnen en buiten schoongemaakt!!