Onze ervaringen met het schadebedrijf Roggeveld te Roden is uitstekend. Schade aan je auto is, om wat voor reden dan ook, nooit fijn, Als er dan een bedrijf is met een luisterend oor,...Onze ervaringen met het schadebedrijf Roggeveld te Roden is uitstekend. Schade aan je auto is, om wat voor reden dan ook, nooit fijn, Als er dan een bedrijf is met een luisterend oor, begrip toont, oplossingsgericht is en aansluitend de schade volgens afspraak hersteld , dan kun je spreken van vakmanschap.
De kwaliteit laat te wensen over en de prijs is veel te hoog voor zo werk
Heel plezierig
te vreden klant
Snelle service klaar terwijl u wacht
Het herstelproces is goed verlopen. De schadeplekken zijn onzichtbaar. Prima werk. En een dag eerder klaar dan was aangegeven. Een tevreden klant.
Uitstekend
Herman
Alles in en aan het pand ziet er verzorgd uit en iedereen was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
Annet
Fijn bedrijf. Verstand van zaken en vriendelijk personeel. Alles wordt voor je geregeld, kortom top!