Keurig afgeleverd, en ook nog helemaal schoongemaakt! Super!
Rode clio ;-)
Ik ben helemaal content met Autoschade WellColl te Heerlen! Ze waren vriendelijk, behulpzaam en van de schade zie je helemaal niets meer terug. Daarnaast verzorgden ze een fijne leenauto én...Ik ben helemaal content met Autoschade WellColl te Heerlen! Ze waren vriendelijk, behulpzaam en van de schade zie je helemaal niets meer terug. Daarnaast verzorgden ze een fijne leenauto én is er in goed overleg extra werk aan de auto uitgevoerd waar ik heel blij mee ben. Jullie zijn toppers!
Wist totdat ik bij de dealer mijn auto ging halen dat Wellcoll de reparatie had uitgevoerd. Wat zichtbaar was zach er goed uit, alleen aan de wielkasten zitten 2 zwarte strippen die beide los...Wist totdat ik bij de dealer mijn auto ging halen dat Wellcoll de reparatie had uitgevoerd. Wat zichtbaar was zach er goed uit, alleen aan de wielkasten zitten 2 zwarte strippen die beide los zitten. Waarschijnlijk zijn deze bij montage van de nieuwe bumper los gemaakt en nadien niet behoorlijk weer bevestigd. Moet nog naar WellColl voor het aanbrengen van het KADJAR logo dan zal ik hierover aangeven dat deze beide strips of goed bevestigd dienen te worden of nieuwe bestellen en deze monteren.
Deskundig en tevreden
Schadeherstel door wellcoll. Communicatie via citroendealer. totaal prima