Na opname van de schade werd de schadekosten op gemaakt. In overleg met een kop koffie naar keuze werd de opdracht verstrekt. Na drie dagen in het terug brengen van de leen auto zag de...Na opname van de schade werd de schadekosten op gemaakt. In overleg met een kop koffie naar keuze werd de opdracht verstrekt. Na drie dagen in het terug brengen van de leen auto zag de Ford er weer als nieuw uit.Ik stond verstelt, de Ford was in zijn geheel op ge poest zowel binnen als buiten. Geweldig
Goede service, fraai resultaat, goede prijs
Heel goed: telefonisch goed bereikbaar en in overleg datum voor schadeherstel afgesproken; naar de stad gebracht en van de stad opgehaald. ik ben zeer tevreden.
Erg tevreden over de gang van zaken, mijn auto stond maandag pas op de planning...ik kon hem echter die dag niet brengen dus heb op vrijdag al een leenauto gekregen!!
Correct en Professionele bedrijf. Zeer tevreden!
Top! Vriendelijk ontvangen, prima vervangend vervoer, schade netjes en snel hersteld, en ook nog mooi schoongemaakt.
Ik ben bijzonder tevreden over de herstelde schade.
Zeer goed en zeer tevreden over de herstel
Keurig geholpen. Ook het vervangend vervoer is keurig geregeld!