Zeer netjes...heel tevreden

Jammer dat het zo lang heeft geduurd (4 weken) maar de auto ziet er weer als nieuw uit

Ik ben erg tevreden over dit autoschadeherstelbedrijf. Uit mijn gezin zijn er vaker gezinsleden bij hen geweest. Tot nu toe altijd positief. Als wij de keuze hebben waar we de schade laten... Ik ben erg tevreden over dit autoschadeherstelbedrijf. Uit mijn gezin zijn er vaker gezinsleden bij hen geweest. Tot nu toe altijd positief. Als wij de keuze hebben waar we de schade laten repareren, dan is onze keuze snel gemaakt en kiezen wij voor autoschade de Jong.
Als het nodig is wordt er vervangend vervoer geregeld, in mijn geval kreeg ik een fijne auto mee. Deze vervangende auto kon ik ook blijven gebruiken tot mijn eigen auto hersteld was. Ook al duurde dit een aantal dagen langer. Ik hoefde niet de leenauto eerder terug te brengen.
De schade is goed hersteld, er valt nu niet meer te zien dat er iets mis was.

Receptie biedt een klantvriendelijke ontvangst en neem rustig de tijd voor afwikkelen 'papieren' formaliteiten in een duidelijk digitaal systeem. Daarna idem voor een goede inventarisatie... Receptie biedt een klantvriendelijke ontvangst en neem rustig de tijd voor afwikkelen 'papieren' formaliteiten in een duidelijk digitaal systeem. Daarna idem voor een goede inventarisatie van de schade en afspraak wat er gedaan kan/moet worden.

Prima, liep allemaal heel soepel

Zeer tevreden en zeer vriendelijk behandeld

Uitstekende afhandeling

Correct, duidelijk en klantvriendelijk.

Zeer klantgericht .