Slecht in communicatie, afspraak, afwerking
Slecht in communicatie, afspraak, afwerking
Bij ontvangst van de auto na reparatie slordig afgewerkt verf aan de koplamp, ontbrekende verf op cruciale plek, verf met barstjes, auto stonk enorm naar verf en was viez.
Bij terugkomst na mijn klachten liep er iemand van de balie met me mee om de auto te bekijken deze had echter overal een argument voor en vertelde me dat het normaal en goed was de koplamp wou die nog wel schoonmaken. Toen ik liet weten niet akkoord te gaan werd er iemand van de werkvloer bij gehaald deze bevestigde in een oogopslag dat het niet goed was en over moest beetje vreemd toch? Na de tweede keer was het wel netjes geen verf lucht en een schone auto zoals het hoort.

Zakelijk en doelgericht.

Op zich is schade goed hersteld, echter wel 2 keer terug moeten gaan omdat er nog een kras Zichtbaar was en niet netjes afgewerkt ( rest van nevel zichtbaar

Zeer goedgeorganiseerd bedrijf, korte wachttijden, technisch prima uitgevoerde reparatie, auto werd weer spic en span afgeleverd, men had zelfs het interieur gecleand!

We zijn heel vriendelijk geholpen. Ze namen alle tijd voor ons

Goede en persoonlijke service, gebaseerd op twee maal schadeherstel

Afhandeling van het herstel van de schade prima verlopen.

Professioneel bedrijf dus duidelijk in communicatie en manier van werken

Prima service en goede communicatie.