Super resultaat en klantgericht

Prima ontvangst, alles correct , goed en snel afgehandeld.
Als nieuw.
hartelijk dank hiervoor

Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Echter, ik vind de periode voordat reparatie plaats vond te lang. Bij volgende gelegenheid, wat ik niet nastreef, en als ik zou mogen beslissen erover (is... Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Echter, ik vind de periode voordat reparatie plaats vond te lang. Bij volgende gelegenheid, wat ik niet nastreef, en als ik zou mogen beslissen erover (is nu besluit verzekeraar) zou ik omzien naar een andere reparateur.

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Mijn algemene ervaring was bijzonder goed. De schade werd snel en gored verhopen

Uitstekend! Goed, vriendelijk en deskundig contact

Prima ervaring. Heldere communicatie. Voor mij was het de eerste keer dat ik te maken had met een autoschadebedrijf dus dan vraag je wellicht wat meer maar dat was geen enkle probleem. Vragen werden... Prima ervaring. Heldere communicatie. Voor mij was het de eerste keer dat ik te maken had met een autoschadebedrijf dus dan vraag je wellicht wat meer maar dat was geen enkle probleem. Vragen werden duidelijk beantwoord. Ontvangstruimte ziet er keurig netjes/schoon/opgeruimd uit. Professionele uitstraling. Zeer nette leenwagen meegekregen. Schade is keurig hersteld.

Goede ervaringen met Bos. Vriendelijk en ze zijn snel

Mijn bumper moest worden gespoten vanwege een kleine aanrijding. Ik heb helemaal geen klachten hoe het gegaan is. Ik kreeg netjes een leenauto mee. Enige wat ik jammer vind, is dat er drie dagen... Mijn bumper moest worden gespoten vanwege een kleine aanrijding. Ik heb helemaal geen klachten hoe het gegaan is. Ik kreeg netjes een leenauto mee. Enige wat ik jammer vind, is dat er drie dagen nodig waren om mijn auto te repareren. Op voorhand werd twee dagen gezegd. Gelukkig gaf dat verder geen problemen, maar vond het toch jammer.

Zeer vriendelijke en correcte medewerker aan de balie. Alles werd snel en soepel geregeld en de schade is perfect hersteld. Alle afspraken zijn nagekomen, er werd gebeld als er gezegd was dat er... Zeer vriendelijke en correcte medewerker aan de balie. Alles werd snel en soepel geregeld en de schade is perfect hersteld. Alle afspraken zijn nagekomen, er werd gebeld als er gezegd was dat er gebeld zou worden etc. Erg fijn. De auto was snel klaar en in de tussentijd kreeg ik netjes een leenauto.